NAB2020 bliver virtuel

Hvis du gik og havde planlagt at tage til Las Vegas og der kigge på det nyeste udstyr, og – måske – hænge lidt ud, andre steder også, er du sikkert ærgelig over at du ikke kom afsted.

Noget tyder dog på at du alligevel kan se frem til et forår med masser af produktnyt.

Nu ikke på NAB2020, men derimod på NABExpress2020.

Størrelsen, der – fortsat – er lidt upræcis – skulle efter sigende blive til et “sted”, hvor producenter i stedet kan slippe deres nyheder, og på den må give alle interesserede muligheden for at se med, når der ( må man håbe ) alligevel bliver afholdt pressemøder om nye produkter, mens andre – mindre velhavende producenter -“kun” kan slippe pressemeddelelser og andet nyt, som Internet fænomenet Peter Makholm , nederst.

Tilbage til NABExpress2020, så har NAB Show 2020 President og CEO Gordon Smith netop sluppet en “plan” for hvordan alverdens producenter alligevel kan vise deres nyeste gear frem “samtidig” med alle de andre.

Gordon Smith skiver blandt andet:

 -At the National Association of Broadcasters, we believe it is our responsibility to help stop the spread of Covid-19, and put the health and safety of our show community first. In the week since announcing that we will not move forward with the NAB Show in April, the landscape has continued to shift dramatically with major sports leagues, school districts, and other businesses around the country suspending operations, starter han og fortsætter.

Læs også  Nent på vej med ny Josephine Bornebusch Original

 -While we recognize that much of our show community is focused on other issues at the moment, we have heard from many of you over the last week who are eager for an update on our plans. For that reason, we wanted to convey now that, in light of the current circumstances, it is impossible to hold a rescheduled 2020 NAB Show this year. We will instead proceed with a two-pronged approach to deliver as much value as possible under these circumstances to our exhibitors, partners, and the broadcast industry as a whole, forklarer han videre.

NAB er jo netop en fagmesse hvor mange mødes og der får talt om ting, de “normalt” ikke har tid til at tale om.

Sådan bliver det oplagt nok ikke i år.

Omvendt skulle det blive muligt at deltage i The NABShowExpress, der kommer til april. 

Formodentligt samtidig med at der ellers ville have været NAB2020.

Ideen er så ellers at du og alle andre kigger forbi ( gætter vi på ) et website, hvor nyhederne så ellers bliver frigivet på en måde, der er – mere funky – end de versioner journalisterne der skriver nyt hardware ser.

Tiltaget ser ud til at være årsagen til at vi ikke har fået en masse lækket nyt om nye produkter fra alverdens producenter, der – måske – og i stedet, vælger at frigive deres nyeste produkter her. ( ved denne koordinerede og virtuelle NAB begivenhed ) 

Læs også  #SwitchToStandard

Vi har fortsat ikke hørt mere om hvad NAB har fundet på, så følg med på NAB her eller tjek mir.dk ud i løbet af den næste uges tid eller 3.