Så er det på lørdag at vi står sammen på TV2

TV2 prøver med noget nyt her på lørdag.

Det et som enkelte vil have bemærket det, en underlig tid, hvor mange er uafklarede o0m stadig flere ting.

Alt sammen noget som TV2 godt vil være med til at gøre noget ved.

Så det gør de på lørdag.

Her åbner de op for “Danmark står sammen”, der bliver en kombination af dansk musik af for eksempel Mads Langer, Oh Land og “andre store danske kunstnere”, der – hjemmefra – spiller så lamperne ryster itakt.

Naturligvis for at vise at “Danmark står sammen”.

Det hele starter klokken 19.55, hvor “danskerne siger tak til andre danskere”, i nogle tilfælde altså med musik, der er tænkt som “moralsk opbakning”, “sammenhold” og “støtte” i hvad TV2 kalder for en “exceptionel situation for Danmark og for hver enkelt af os”.

Blandt de værter, der er med “live fra studiet i Tivoli” og “ude i det fri”, tæller blandt andet Natasja Crone, Puk Elgård og Anders Breinholt.

Programdirektør, Lotte Lindegaard, forklarer:

 -I de seneste uger har TV2s fokus og public service-indsats naturligt handlet om at sikre danskerne nyheder og information om de retningslinjer, vi skal følge. Nu skal det også handle om at sige tak for at være der, når det gælder – og for at holde hovedet højt og stå sammen i en svær tid, starter hun og fortsætter.

Læs også  Streaming tager til og udvikles lokalt

 -Selv om vi ikke kan samles fysisk, har vi behov for noget at være sammen om. Hos TV2 vil vi – på vores egen måde – åbne de lukkede døre. Det vigtigt, at vi binder bånd mellem os derhjemme og de mange, som fortjener stor tak for indsatsen, når de passer syge og gamle, når de yder en hjælp i hverdagen til de sårbare og udsatte, eller når de henter vores skrald, passer butiksjobs og på anden måde får samfundet til at fungere, slutter hun.

Som vi forstår det, er “Danmark står sammen” dermed en slags “Go Danmark”, bedst understreget af at det er Nordisk Film TV, der producerer.

De producerer normalt “Go’ morgen Danmark”, så hvorfor ikke også en omgang “Danmark står sammen”, mens vi venter på en løsning på det der Corona problem.

Indtil videre skulle Peter Ingemann, samt Mikkel Beha Erichsen have sagt ja til at medvirke, da de godt vil dele hvordan “man lever tæt som familie og holder hovedet højt”.

Silas Holst og Jakob Fauerby har lovet at “indgyde danskerne mod”, mens “Kandis laver gårdkoncert på et plejehjem”.

Alle beboere er allerede isoleret, så de kan altså ikke rigtigt blive mere syge.

Som vi forstår det.

Læs også  TV2 satser på annoncørbetalt indhold

“Danmark står sammen” bliver suppleret med en række medarbejdere fra TV2 Echo og TV2s sportsredaktion.