Canon laver også virtuelt PM

Er du til nyt fra Canon, for eksempel det rygtede C300 Mk3 eller det ligeså rygtede C200 eller hvad de nu finder på er det rent faktisk muligt at være blandt dem der finder ud af hvilket modelnummer det ender med at Canon frigiver, ved dette års NAB2020, der som bekendt ikke blev til noget.

Datoen du skal skrive dig bag øret, er den 20. april, hvor Canon USA klokken 13.00 EDT, der burde være klokken 19.00 ( med de sædvanlige forbehold for sommertid etc ), viser alt deres nye gear frem.

Det er lidt svært at forstå, men det ser ud til at det er Canon USA der har taget initiativet, hvilket – kunne betyde – at der bliver tale om en lidt bredere “pressemøde”, da planen – igen – ser ud til at være at Canon USA viser “alt nyt” frem.

Igen.

Det er helt sikkert at det inkluderer professionel video, så hvis en kommende Canon kamera trækker, er du no nødt til at se med her den 20. april.

Kazuto Ogawa, president, and chief operating officer, Canon U.S.A, siger:

 -As Canon continues to monitor the global response surrounding the spread of COVID-19, the effects of which have impacted every aspect of our lives, we would like to thank everyone for their understanding and ongoing support during this challenging time, starter han og fortsætter.

Læs også  Nyt 8K Cine EOS kamera + C70 opdatering
Canon viser måske et EOS R5, ( måske et ) Canon EOS R6, og en Cine Camcorder frem den 20.

 -The road ahead is long and filled with uncertainty, but when the broadcast and cinema industries are ready to resume ‘normal’ activities, Canon wants them to know we will be there to continue to support professionals with new products and technologies that meet their needs, slutter han.

Denne “Virtual Press Conference” skulle i den forbindelse have “en masse fokus på”..” The new Canon broadcast and cinema products.. ” ( featured during the Virtual Press Conference, hvilket understreger at der kommer nyt til broadcast og cine folket, den 20. april, red. )

Fokus skulle – ikke overraskende – være 4K UHD og HDR, samt “evolving technologies”, der burde være deres kommende DSLR/SLR der kan optage i 8K.

Med lidt held vælger Canon at lade deres kommende “C200-C300” blive en 8K camcorder, der “kun” kan optage i 25/30 eller 50/60 billeder.

Vil du med skal du klikke her, den 20. april.

Canon USA er pænt aktive på Twitter som @CanonUSAprovideo og på Instagram som @canonusaprovideo.

Vil du være et par timer foran, er det – somme tider – tilfældet at Canon Australien slipper de samme nyheder tidligere, på grund af tidsforskellen.