Grass Valley Webinar idag

Klokken (?) 11am og igen 9pm, EDT den 23 April, viser Grass Valley – endeligt – alle deres nye produkter frem i “GV Live Presents – Innovate 2020”, som kulminationen på en serie Webinarer og shows de sender her i april.

Dem der kigger med den 23. vil – formodentligt – have været forbi før og – som eksempel – set dagens show, der blandt andet kigger på firmaets planer for den nærmeste fremtid, og længere frem.

Planen er nemlig ikke kun at vise nyhederne frem.

Grass Valley vil også tale om dem, gerne i kontekst.

Som vi forstår det er “GV Live Presents” ( det endelige show den 23. ) mest til det amerikanske marked, ganske som NAB2020 ville have været det. ( med mindre at det er Europæerne der kigger med, så skifter showet sikkert “stil” )

Der er jo en masse “GV” udstyr ude på markedet, også i vores del af verden, så det er ikke helt dumt lige at tjekke ud hvad denne producent har af tanker i forhold til fremtiden, som eksempel.

Som vi forstår det, er det allerede – idag – muligt at deltage i “det første live webinar” der bliver afholdt klokken 17. dansk tid, 11am (EDT). ( på siden står der 17.00 CEST Central European Summer Time, så interesserede må lige tjekke en time før, for at være sikker, red. )

Læs også  Grass Valley præsenterer LDX 100 platformen

Og her handler det om “Enabling Business as Usual When Business Isn’t Usual”. 

Som de fleste webinars er der tale om et gratis et af slagsen, hvor Grass Valley kigger på deres løsninger til “remote workflows” samt løsninger der “improves viewer experience with a distributed, even home-bound, workforce”.

Bedst af alt er Grass Valley på vej med en del seminarer og “præsentationer” i løbet af hele april, så er du til GV gear, er der lidt at se til i denne måned.

Når du kommer derhen, er det Grass Valley president Tim Shoulders, der sammen med en række af selskabets “industry experts” har planlagt lidt af et show, der – med lidt held – både bliver dybt informativt, og ikke helt kedeligt.

Og skulle det være relevant, sender de fra Grass Valley’s Montreal HQ, hvor de naturligvis har et ordentligt studie fuld af gear fra dem selv.

Der burde med andre ord ikke være den mindste smule udfordringer på teknikken.

I forhold til mandskab er det sikkert – som det er set før under kriser – cheferne der “afvikler”.

Så måske vi kan forvente et enkelt teknisk uheld eller 10.

Sikkert er det uanset at dem der vil høre om sidste nyt om en fremtid med “super effektiv og fleksibel” IP produktion, kan glæde sig til at der – sådan lidt i flæng – bliver stillet om til Hillsboro, Oregon. Grass Valley i Californien, et smut forbi Newbury i England samt Breda i (?) Nederland der tidligere var kendt som Holland.

Læs også  Fujinon på ved med boks optik med PL mount

Både fra disse locations og fra studiet i Montreal sidder der pænt kloge hoveder, der glæder sig til at tegne og male, så vi alle kan forstå.

Grass Valley har i samme omgang planlagt at kigge på “the biggest challenges broadcasters are facing today”, hvilket betyder at du kommer til at høre en masse om netop remote produktion og cloud baseret ditto.

Tim Shoulders forklarer:

 -In these challenging times, we are deeply committed to keeping close to our customers and partners and helping them to navigate through uncharted waters. With a customer first ethos at the heart of everything we do, our GV Live Presents programme will allow us to share the truly game-changing launches we have planned this spring in a fresh and exciting way and deliver important, useful information that can be applied in the near-term. We will be announcing solutions that directly address the key concerns our customers have raised with us; providing the smarter, more flexible ways of working that they’ve asked for, while underpinning our new solutions with the reliability and high performance that are the hallmarks of the Grass Valley brand, slutter han.

Vil du se med, varer det første show en times tid og starter ( med en del forbehold ) klokken 17.00 Central European Summer Time, som vi ærligt talt ikke ved om er dansk tid, eller hvad.

Læs også  Stærkt nyt fra Atomos

Vil du være med tjekker du ind her.

Det er også der du kan sætte kryds i kalenderen for de andre arrangementer.