Gratis NDI HX iOS software frem til juni

Alle der roder med streaming i disse dage, vil have bemærket at enkelte taler en del om NDI i HX kvaliteten.

Og nu hvor NDI “konceptet” der er en del af Vizrt Group, for tiden tilbyder et par apps gratis, er der vel ikke andet at gøre end – i det mindste – at tjekke netop NDI “standarden” ud, der i bedste stil “bare” skal installeres på en mobil, hvorefter du kan streame til og fra alverdens steder.

Forudsat at du også lige har en PC.

Som du har gættet det, er det hele – nemlig – en smule mere kompliceret og kræver – som eksempel – kontrol ( NDI Tools ) der skal installeres på PC, før det hele fungerer.

Når det er på plads streamer det hele til gengæld derudad i en herlig høj kvalitet, der – lige for tiden – er gratis.

Som vi forstår det, er det – konkret – NDI|HX Capture for iOS og NDI|HX Camera for iOS der er gratis ( at bruge ) de næste 60 dage.

Årsagen til at det er gratis skulle være at netop “mobil streaming” og en “worldwide shortage of quality web cameras” har fået Vizrt Group til at tjekke ud om de ikke lige kunne få overbevist et par stykker til om at deres løsning er ret heldig.

Læs også  Tid til The Falcon and the Winter Soldier

Og nu hvor en masse broadcastere allerede bruger netop NDI og de mange Tools, der løbende bliver udviklet til netop NDI “standarden” er det pludselig muligt at streame med en iPhone uden at betale de 10-20 dollars NDI|HX Capture for iOS og NDI|HX Camera for iOS normalt koster.

Michael Hallén, CEO of the Vizrt Group siger:

 -Our customers are the world’s storytellers and right now, unfortunately there is one story that is dominating our lives. Like everyone else, our customers are being impacted by the COVID-19 outbreak and are having to overcome the challenges of staffing shortages and lockdowns. Making these two NDI-powered apps available to all who need them makes it easier for the world’s storytellers to keep us all better informed, slutter han.

Vi har fundet en video der – fint – forklarer hvad du skal gøre hvis du vil tjekke NDI softwaren ud.

Eneste kedelige detalje ser ud til at være at du skal være på et netværk hvor PC’en også er tilknyttet for at kunne bruge løsningerne.

Omvendt, er det jo ikke et problem, for de fleste.

Igen.

Et gæt er at du kan finde værktøj på NDI siden, der udvider dine muligheder.

Alt sammen noget du kan læse videre om her.

Læs også  Så blev stativhovedet også hurtigt

Er du bare interesseret i selve NDI konceptet. kan du læse videre her.