Ny streamtjeneste kun til din mobil

Som vi er orienteret er Quibi ikke som tidligere kendt, “kun” en tjeneste der fungerer i USA.

Tværtimod.

Quibi, der er en “short-form SVoD service”, udelukkende til mobiltelefoner, kan i den forbindelse notere sig at der allerede er 1,7 millioner brugere der har hentet den nødvendige app der skal til, før du kan se med.

Igen.

Tjenesten er global, men satser reelt kun på USA, forstået på den måde at alt markedsføring og indholdsproduktion er født og målrettet til dette marked.

Manden bag, er Jeffrey Katzenberg, mens CEO hedder Meg Whitman, der retteligt hedder Margaret Cushing Whitman.

Og hun er glad.

En del tyder nemlig på at Quibi, der i øjeblikket tilbyder 90 dages gratis adgang – også her i landet – har fået en rigtig god ide.

Whitman kan allerede nu fortælle at antallet af downloads, der er “måden” de måler seere/kunder på, er langt højere end ellers forventet.

I den forbindelse er det oplagt at huske at der jo er en krise ude i verden, der – ellers – får tingene til at gå langsomt.

Åbenbart ikke for Quibi, der oplever en voldsom interesse for deres “high end” produktioner, der er proppet til kanten med globalt kendte skuespillere, instruktører og andet, i formater på 10 minutter eller mindre.

Læs også  Godt nyt til dit Sony Venice

Formatet “10 minutter eller mindre” har dog ikke forhindret Quibi i at producere serier, der minder gevaldigt meget om hvad du finder på alt fra Netflix til HBO.

Bevares Disney+ har fået fingre i over 50 millioner kunder på nogle måneder.

Omvendt må Quibi, der – mere eller mindre – stadig ikke havde åbnet op for markedsføringen før de havde fået fingre i de første 300.000 kunder, være glade.

De 300K kunder kunne nemlig – i starten – kun vælge mellem en 5 eller 8 dollars om måneden løsning. ( med eller uden reklamer ) 

Nu kan de så få 90 dage gratis, hvilket – ser ud til at have fået 1,4 millioner andre til at teste tjenesten ud.

Og nu hvor tjenesten selv påstår at minutprisen på de fleste serier, du kan finde på deres sider sjældent kommer under 100.000 dollars i minuttet, har du gættet det.

Det er et sats, der har en masse penge, der – har planer om – at du ser med hver dag, hvorfor alle episoder har heftige “cliff-hangers”, så du er nødt til at se med imorgen, hvor næste episode kommer.

Det er – fortsat mere eller mindre – ukendt hvor lange de enkelte serier er.

Men hvis man nu forestiller sig at en “normal” serie er på 13 episoder af 42 minutter, kan en enkelt serie let bliver til 50 episoder, og dermed næsten to måneders nye episoder hver dag, på telefonen.

Læs også  To nye Ronin S2 fra DJI

Folk der har lyst til at tjekke nyheden ud, der mere eller mindre er sluppet her i april, kan gå på til deres foretrukne app store, og der hente den nødvendige app.

Derefter skal der blot klikket lidt, før du er igang med en 90 dages prøve periode.

En periode der kunne byde på “FreeRayshawn” med Laurence Fishburne og Stephan James.

“50 States of Fright” af Sam Raimi med Rachel Brosnahan og Travis Fimmel.

“The Stranger” af Veena Sud, samt komedien “Agua Donkeys” skabt af Funny or Die folket.

Der kommer også serier med Chrissy Teigen, dramaer som “Survive” med Sophie Turner, eller “Most Dangerous Game”, der er en thriller, samt “Thanks a Million” som Jennifer Lopez står bag.

Vi har fundet et par promo for et par af de serier der vil være til at finde på Quibi