TV2 sender WHO koncert

Nu hvor USAs præsident har valgt at stoppe med at betale til WHO, er det da pænt heldigt at TV2 sammen med blandt andet Lady Gaga har besluttet sig for at hjælpe lidt til.

Sammenfaldet er – ellers – totalt tilfældigt, da TV2 såmænd blot sender “One World – Together At Home” koncerten fra USA, der bliver afholdt den 18. april.

Koncerten bliver så ellers sendt direkte på TV2, og senere på TV2 Play.

Ikke overraskende handler koncerten om kampen mod Corona virussen, som WHO prøver at gøre noget ved.

Også selv om at USAs regering ikke længere vil støtte dem.

Det problem har Lady Gaga og Global Citizen ikke.

Ganske som Billie Eilish, Elton John, Chris Martin fra Cold Play, Alanis Morissette og Paul McCartney heller ikke vurderer at det er WHO der har et problem.

De mange kunstnere er dog ikke friske på at stå på en scene, endnu, hvorfor “One World – Together At Home”, bilver en kombination af nogle “hjemmekoncerter” og – vel sagtens – et studie, der sørger for at stil om, frem og tilbage til de mange medvirkende.

Det hele bliver så ellers sendt live på TV2 lørdag 18. april klokken 2 om natten.

for efterfølgende at blive lagt på TV2 Play, hvor dem der ikke lige kunne holde sig vågen, kan se med på et andet tidspunkt.

Læs også  Tour de France er fortsat et hit her i landet

Værterne, bliver i den forbindelse Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel og Stephen Colbert, der sammen med Lady Gaga har taget initiativet til “The World – Together At Home” ( det er vist mest Lady Gaga, der har taget initiativ, red. )

Planen er ikke overraskende at lade de to timer koncerten varer holde folks opmærksomhed fast på at de altså stadig skal passe på ikke at sprede smitte, eller selv blive smittet et stykke tid endnu.

Af andre medvirkende, vil være Andrea Bocelli og Eddie Vedder, suppleret af “for producerede indslag” med blandt andet sundhedseksperter og læger, samt “kendte komikere”.

Lady Gaga siger:

– Det er vigtigt at tænke globalt og støtte WHO for at bremse pandemien og forebygge udbrud i fremtiden, slutter hun.

Der er – ikke overraskende – en fem timers optakt, der ikke sendes på TV, men som burde kunne findes på de sociale medier, hvor Billie Joe Armstrong, David Beckham, FINNEAS, John Legend, Keith Urban, Lang Lang, Lizzo og Stevie Wonder, medvirker blandt andre.

Har du lyst til at finde ud af, hvem der ellers er med, kan du læse videre her.

Ellers kan du se det meste på TV2 eller TV2 Play.