InfoComm 2020 bliver virtuel

Dem der havde håbet på at InfoComm 2020 blev til noget, så de der kunne se – en smule – af det nyeste hardware, fik – for et par dage siden – den kedelige besked at InfoComm 2020 også er aflyst.

Eller rettere.

De har udsat deres fest/fagmesse lidt senere, og har derfor tjekket ud hvad NAB2020 fandt på.

Derfor bliver InfoComm 2020 også virtuel, fra den 16 til den 18. juni.

Størrelsen der står bag, AVIXA, der er kort for The Audiovisual and Integrated Experience Association, producerer i den forbindelse InfoComm rundt om i verden, hvorfor det ser ud til at “alle markeder” er berørt af aflysningen.

InfoComm plejer ellers at være til at finde i Nord Amerika, og som InfoComm Brazil, InfoComm China, Beijing, InfoComm China, Chengdu, InfoComm Colombia, InfoComm India, InfoComm Mexico, InfoComm Southeast Asia, samt som Integrated Systems Europe ( ISE) i Europa.

Det hele er så ellers aflyst, hvilket må formodes at blive en dyr omgang for størrelsen.

Igen.

De er på vej med en virtuel omgang, der omvendt ikke er nået længere end til at de går og leder efter dit input i disse dage.

Så hvis du havde håbet på at få nyhederne der ikke nåede NAB2020, eller som nu slet ikke kommer, fordi NAB2020 er aflyst, havde InfoComm 2020 værte det rigtige stede at finde dem.

Læs også  Badehotellet skubbet et par måneder

Om det så også bliver tilfældet med den virtuelle version, finder du ud af inden den 16. juni, hvor de virtuelle døre bliver åbnet for alle der vil være med.

Hvordan, og hvorledes, finder du ud af ved løbende at tjekke deres site ud her.

Kender du ikke InfoComm, er størrelsen – marginalt mere – fokuseret på “pro AV” end på broadcast.

I dag betyder det ikke meget, da alt fra – som eksempel – Panasonics nye U-serie af sikkerhedskameraer – både ville have være til at finde på NAB2020 og på InfoComm, da de jo både kan bruges til deres oprindeligt tiltænkte arbejdsområde, og til broadcast.

Nyheden, der er ude idag, kan du forresten læse mere om her.

InfoComm blev aflyst den 30. marts, hvor CEO Dave Labuskes, CTS, CAE, RCDD sagde:

 -InfoComm is the largest professional audiovisual trade show in North America and has always provided a one-of-a-kind experience for both its exhibitors and attendees. We knew that in today’s environment we could not fully deliver on those experiences and consequently could not move forward. More importantly, keeping the community safe and healthy is our highest priority; therefore, we are following the guidelines of public health authorities during the ongoing challenges posed by COVID-19, startede han og fortsatte om fremtiden.

Læs også  Så døde NAB2021

 -We are grateful for each member of our AV community, from exhibitors and attendees to partners and committees. It is their commitment to the industry that makes InfoComm a success year over year, not just in North America but at shows all around the globe. It is that passion that will drive new opportunities to support one another and a new view in 2021, slutter han og henviser til at InfoComm 2021 bliver afholdt den 12. til den 18. juni 2021, i The Orange County Convention Center Orlando, Florida.