Ny pink reportageserie på Dplay

De unge vil som bekendt helst være rige, have mange diamanter og eventuelt supplere med et job, hvor du influerer andre, gerne fra den røde løber ved et celeb arrangement.

Sådan er det måske også med Elvira Pitzner, der – måske – blot er en ung kvinde, for nogle.

For andre er hun “diamantdatteren”, hvilket jo dækker en række af ambitionerne.

I hvert fald i forhold til det der med diamanterne.

Elvira Pitzner lever – i følge Discovery Networks Danmark – i et luksuriøst og lyserødt univers, hvilket – igen – ser ud til at resultere i et par flueben, på den der liste.

Og nu hvor hun er “en af de mest ombejlede unge kvinder for tiden”, sidst som en del af reality formatet netop om hele diamantfamilien, er hun altså lidt af en stjerne, også.

Der er meget andet at se på Dplay indtil Elvira kigger forbi

Nu får hun så sit eget format, i “Bare Elvira”, der lander på Dplay den 17. maj.

Der kan dem der vil, så ellers møde den “celebre influencer” og “komme helt tæt på” kvinden, der – naturligvis -er midt i den “mest omvæltende og udfordrende periode i hendes liv”.

Noget der skulle resultere i en masse udfordringer i forhold til “kærlighed, karriere og ikke mindst luksus”.

Selv siger Elvira Pitzner:

 -Seerne kan forvente at se en selvstændig Elvira, der på egen hånd tager nogle beslutninger, der har store konsekvenser for mit liv fremover. Jeg glæder mig til at tage seerne med på en rejse gennem nogle af de mest kaotiske, men også fantastiske måneder i mit liv, hvor jeg på den hårde måde har stiftet bekendtskab med voksenlivet og alle de glæder og udfordringer, der følger med, slutter hun, kort før kameraerne igen ruller, da hun netop har købt “eget hus for der at igangsætte et større renoveringsprojekt”.

Læs også  Dopamin ligner salg materiale

Naturligvis uden opbakning fra hendes daværende kæreste. 

Ellers kan seerne glæde sig til at opleve de “hotteste københavnske natklubber”, hvor Elvira hænger ud med hendes ligeså rige veninder.

Af andre oplevelser skulle være en “veninde tur til Dubai”, komplet med “dyrt hotel, shoppeture og champagne i rigelige mængder”.

Desværre har den store succes og de mange millioner også en bagside.

“..Powerkvinden Elvira Pitzner”, er nemlig – somme tider – “usikker” og “har dårlige dage”.

Noget seerne også kommer til at opleve.

Som eksempel slås Elvira “med vægten”, hvorfor hun hele tiden er på “slankekur”.

Seerne kommer også til at opleve de mange fordomme, som Elvira møder fordi hun er/var kæreste med en 10 år ældre mand.

Programdirektør, Pil Gundelach Brandstrup glæder sig til formatets premiere og siger:

 -Med bare Elvira fortsætter vi vores stolte tradition for at lave reportageserier, der kommer helt tæt på virkeligheden og følger store personligheder – dem vi spejler os i og ser op til, men som også har en almindelig hverdag ved siden af deres stjernestatus. Elvira er indbegrebet af det, vi kalder ”big characters”, og er således endnu en vigtig brik i at skabe mere trafik til Dplay og gøre den til en af de mest sete streamingtjenester i Norden, slutter hun og bliver lige suppleret af Elvira Pitzner. 

Læs også  Dplay holder kursen

Hun siger:

 -Man kan sige, at jeg er blevet voksen meget hurtigt, og det er sket med et kamerahold i ryggen. Jeg glæder mig til at se den transformation, jeg har været igennem, på skærmen. Og jeg både håber og tror, at andre mennesker kan lære lidt af mine sejre og nederlag, selvfølgelig mens de bliver underholdt, slutter hun.