TV2 forlænger Sommerdahl

Nu er det som bekendt pænt normalt at forlænge TV serier der hitter hos seerne.

Derfor kan det da heller ikke undre at TV2 er på vej med sæson 2 af “Sommerdahl”, der er serien hvor solen altid skinner + crime.

Dermed kan den – omkring halve million – der hver uge ser med på Charlie, og som dermed har fået serien ind på top tyve listen, glæde sig til endnu en omgang.

Der med lidt held bliver suppleret af et re-run på hovedkanalen med endnu flere seere til følge.

Uanset hvordan, kan alle der vil, glæde sig til mere Peter Mygind, der sammen med André Babikian og Laura Drasbæk spiller sig igennem en kommende omgang “Sommerdahl”.

Sæson 1 der startede tilbage i marts, har lige siden fået omkring en halv million til at se med hver uge, hvor politiinspektør Dan Sommerdahl og Helsingør Politi opklarer sager og lidt til.

Og nu hvor sæaon 2 er bekræftet er vi pænt sikre på at denne byder på endnu flere “mystiske mordgåder” samt et “intenst kærlighedsdrama i det nordsjællandske sommerland”, der åbenbart også er mange der er glade for.

Pernille Bech Christensen, executive producer i TV2 Fiktion, lover uanset flere mordgåder og endnu mere kærlighedsdrama.

Hun siger:

 -Den flotte modtagelse blandt seerne tyder på, at vi er lykkedes med at skabe et dansk krimiserie-univers, som særligt er udviklet til TV2 Charlie. Derfor er vi meget begejstrede over, at vi kan give seriens mange seere en fortsættelse i selskab med de tre fantastiske hovedkarakterer spillet af Peter Mygind, André Babikian og Laura Drasbæk, fortæller Pernille Bech Christensen starter hun og fortsætter:

Læs også  Netflix taber pusten

 -Manusarbejdet er i fuld gang, og det tegner til at blive endnu en sæson fuld af stærke krimiplots. Og uden at afsløre for meget kan jeg godt fortælle, at vores tre hovedkarakterers indbyrdes relationer bliver sat yderligere på prøve. Derudover kan jeg sige, at vi holder fast i seriens DNA; Vi er fortsat i dejlige Helsingør, som med sine ikoniske og smukke naturomgivelser tilfører en helt bestemt stemning til serien.

Serien ( sæson 1 ) er allerede solgt til markeder som Tyskland, Sverige, Norge, Frankrig, Holland, Schweiz, Luxemburg og Belgien, hvor Peter Mygind stadig spiller politiefterforsker Dan Sommerdahl, der sammen med sin ven og makker Flemming Torp opklarer kriminalsager i og omkring Helsingør. 

Serien er produceret sammen af Sequoia Global Alliance i co-produktion med ZDF & Dynamic Television i samarbejde Neue Deutsche Filmgesellschaft med støtte fra Copenhagen Film Fund, Creative Europe – Media Programme of the European Union og Helsingør Kommune.

Vi har fundet en promo for serien.

TR_Sommerdahl_lancering_dato_lang from TV 2 Marketing on Vimeo.