Dplay holder kursen

Dem der har valgt at købe sig adgang til Discoverys Dplay tjeneste, hvor det er muligt at se det reality som koncernens lineære kanaler sender, på et andet tidspunkt, får – igen i maj – netop hvad de forventer.

Der er nemlig netop så meget reality, crime og drengerøvs TV, at man må formode at kunderne forbliver tilfredse hele maj.

Som vi var inde på tidligere er det – som eksempel – i maj at streamerne kan stifte bekendskab med Elvira, der “bare” er Elvira Pitzners.

Ikke overraskende handler det hele om livsstil, diamanter og en hulens masse penge, der bare skal bruges.

Gerne før de er tjent.

Der bliver dog også plads til kærlighed på tjenesten.

formatet “90 Day Fiancé: Self-Quarantined”, lander nemlig på dPlay.

Loren and Alexei are happy to be in bed together watching.

Her bliver “parrene fra ’90 Day Fiancé” testet igennem, på alt fra kulturelle forskelligheder, til skeptiske familier og sprogbarrierer.

Som vi forstår det, kender dem der kunne tænkes at se med, allerede deltagerne fra “90 Day Fiancé”, der nu er ofre for en globale pandemi.

Som tidligere er der også plads til fokus på tøj.

Således kigger formatet “Say Yes to the Dress – Lanchashire” forbi dPlay den 22. maj på Dplay.

For uindviede er der tale om et “brudekjolebutiks” format, hvor seerne kan se frem til at møde en familiedreven butik, der hedder Ava Rose Hamilton. 

Læs også  Streamerne kommer stormende

Og selv om at det kunne tænkes at vi røber lidt for meget, kommer stylisten Gok forbi og hjælper, så de “..frustrerede kommende brude…” “…finder den perfekte kjole, så de kan føle sig både selvsikre og smukke på deres store dag”.

Allerede den 8. maj er der dog “Summer House”, der også er en premiere.

Her tager en gruppe venner ud “afsted til The Hamptons”, hvor de har “lejet det perfekte sommerhus og samlet det perfekte hold”….

Som vi forstår det har Dplay investeret i 3 sæsoner, så selv om at det hele er meget “dramatisk” i et “virvar af følelser, skænderier og nye bekendtskaber”, kan dem der kigger med vide sig sikre.

Der kommer en sæson til, når det ser helt sort ud. 

Seere der elsker at sidde i deres varme – og herligt ufarlige – sofa og se Dplay, kan endnu en gang glæde sig over at det sidst i  maj er blevet tid til en ny omgang “verdens farligste job”.

Denne gang i form af “..Krabbefiskeri i Alaskas iskolde og voldsomme hav..”.

Som de fleste har gættet det, er det hele meget dramatisk.

Formatet hedder fortsat “Deadliest Catch”.

I forhold til sport, er Dplay pænt optimistiske.

Indtil videre “venter” de.

Men formodningen er at “sporten ( snart ) atter genoptages”, hvorfor de indtil videre har “samlet en række af de bedste sportsprogrammer”, så dem der vil kan se en række “sportsdokumentarer”, hvor seerne blandt andet kommer “backstage hos både Randers FC, AGF og FC Midtjylland”.

Læs også  Discovery+ er en global realitet

Der er også tid til “Fodboldquizzen” og “Radio Tour” i maj, hvor seerne kan finde “de mest aktuelle debatter fra sportens verden i vores nye format”, netop i “Mens vi venter”, hvor alle er enige om at nu er det snart på tide med noget sport.

Slutteligt lover dPlay at der kommer en række dokumentarer på tjenesten.

Prigi Arisandi in plastic scrap pile in Indonesia

herunder “The Story of Plastic”, der er historien om “den menneskeskabte krise, vi befinder os i grundet den globale plastikforurening”.

Som nævnt er der også plads til ( true ) crime, hvor der bliver kigget på hvordan Jan Wiborg, pludselig hoppede “nøgen ud ad sit hotelvindue i København og døde”, efter at have været “en kontroversiel modstander i den politiske beslutning om placeringen af den nye lufthavn” ( i Norge ).

Sagen blev lynhurtigt afskrevet som selvmord.

Der er dog flere der er uenige.

Et andet format der handler om penge er “Finding Escobar’s Millions”. hvor Dplay er med ude og lede efter de – estimerede – 350 millioner, som Pablo Escobar tjente om dagen, den gang han tjente mange penge.

På en eller anden måde, manglede der nemlig et par tusind gaziliarder, da militæret stoppede hans aktiviteter.

Formatet kommer i form af en US dokumentarserie fra 2019. 

Nu hvor der bliver kigget på en nordmand der ( måske ) begik selvmord i København, skal vi – naturligvis – også kigge på en mordhistorie Norge, der handler om en dansker.

Læs også  Seks kendte skal i form på discovery+ 

Denne gang handler det så ellers om “den danskfødte diplomatfrue Anni Nielsen Iranzo”, der blev “slået ihjel i sit eget hjem i Oslo” tilbage i 1974.

Den eller de skyldige blev aldrig fundet, hvorfor Maria, der “var vidne til det brutale drab” nu tager fra Argentina til Norge “for endelig at få løst mysteriet om, hvem der slog hendes mor ihjel”.

Denne dokumentar er norsk.