Apple og HBO sammen om Max

Folk der går og glæder sig over at de nu kan streame i det uendelige med deres YouSee mobil abo, kan glæde sig til en sommer, der byder på lidt af en gyser.

Det store spørgsmål er nemlig om – eller rettere hvornår – HBO vælger – også – at tilbyde HBO Max til deres kunder her i landet.

Bevares.

Der findes fortsat mange, der er mere end tilfreds med Netflix, som den eneste tjeneste, der – med matematisk garanti – leverer netop det som kunderne vil have.

Andre, der – måske – er lidt mere til eksperimenter med deres opmærksomhed, og lidt til, kunne – omvendt – tænkes at glæde sig til HBO Max.

Igen.

Indtil videre, e det kun meget få der ved om tjenesten overhovedet bliver tilgængelig uden for USA, engang efter den 27. maj, hvor der er US premiere.

Der er dog stadig mere der tyder på det.

Sidste nyt er således at Apple fra den første dag, integrerer HBO Max, så tjenesten “bare” er et klik eller to væk, hvorefter du – enten betaler direkte – eller via dit Apple ID.

Igen.

Tjenesten bliver til at få øjnene i på alt fra Apple TV, til iPhone, iPad, iPod touch og Mac, så det er lige før at det ville undre, hvis tjenesten ikke åbner op globalt.

Læs også  TV2 melder sig ind i kampen om serie seerne

Eventuelt kun til Apple kunder ( i første omgang ).

Desuden er der detaljen om at kunder der allerede har købt adgang ( i USA ) til HBO, automatisk (?) bliver opgraderet til HBO Max, ( vist nok ) forudsat at de allerede er Apple TV kunder, der er en tjeneste vi ikke har her i landet ( streaming + en række FTA TV kanaler, red. )

Uanset hvad, skulle tjenesten ende med at koste 14.99 dollars, hvilket er – væsentligt mere – end stort set alle andre tjenester.

I den forbindelse er det – vel sagtens – på sin plads at kigge på, hvad det er kunderne får for de penge.

Bagkatalog

Arkivet, der trækker på alt WarnerMedia, starter med at byde på 10000 timers arkiv, der vil være alt fra film til serier, der ( formodentligt ) kun vil kunne findes der.

HBO Max, der forøvrigt mindst kræver et 4. generations Apple TV HD eller et Apple TV 4K, er ydermere på vej med en række Originals.

Disse, er “Love Life”, “”On the Record”, “Legendary”, “Craftopia”, “Looney Toons Cartoons” og endelig “The Not Too Late Show with Elmo”.

Senere på året bliver arkivet suppleret op med “South Park”, “Gossip Girl”, “The West Wing” og 2000 nyere spillefilm.

Der vil også komme indhold fra andre Warnerbrands som TNT, TBS, truTV, Turner Classic Movies, Cartoon Network, Adult Swim, Crunchyroll, Rooster Teeth og Looney Tunes.

Læs også  Flere klipper kablerne i USA

HBO Max er også stedet hvor interesserede finder den kommende “Dune” TV serie, “Dune: The Sisterhood”, der ikke må forveksles med “Dune” filmen, der kommer til december.

Originals

Doom Patrol – ny sæson af eksisterende serie.

Raised by Wolves

Sci-fi serie om to androids og et barn, fra Ridley Scott. Skulle være landet på TNT men ender nu i stedet på Max.

Close Enough

Voksen animations serie planlagt til at lande på TBS, der nu i stedet ender på Max. Om livet som millennial familie der lever med roommates.

Adventure Time: Distant Lands – BMO

Var oprindeligt “Finn and Jake’s trusted robot/video game console/VCR/etc”. Om venner der tager på en “dangerous mission into the farthest reaches of space”.

Længere ude i fremtiden

Justice League Dark – J.J. Abrams ( en serie fra DC universet )

Overlook – J.J. Abrams ( spin-off af The Shining )

Green Lantern and Strange Adventures ( endnu en DC Comics serie )

Snow Crash – Will Neal Stephenson’s 1992 cyberpunk classic i ny version.

Dune: The Sisterhood Serie – af Denis Villeneuve der jo også er på vej med en film om Dune til biografen.

Gremlins: Secrets of the Mogwai – animeret