Matthews ude med nyt Docking system

Folk der går og roder – med ting på jorden – på et film Set, kunne garanteret godt tænke sig at få fingre i en nyhed fra Matthews, som de kalder for deres nye “Rock n’ Roller”.

Hvad er så det, tænker du sikkert allerede.

Det er såmænd et sæt ben, med ( valgfrie ) hjul på, der – mere eller mindre – kan bruges til alt.

Uden at være sikker, formodentligt også til en lampe.

Det er dog mere “alt det andet” løsningen her er tænkt til.

Og selv om at vi starter med at nævne hjulene, er det faktisk muligt at investere i en version uden disse, hvor et sådan et “stativ”, så kan bruges til at bære en monitor en steadicam og lidt til, uden at det behøves at kunne køre.

Som vi forstår det, er det ydermere muligt at investere i forskellige versioner, hvor dele af systemet er det samme, blot med “Rock n Rollers”, med “Casters” eller med en af ovennævnte bare uden hjul.

Uden at være sikker, er det nok mest folk der roder med gimbals og steadicams, der – sådan umiddelbart – ser ud til at kunne bruge krogene.

Omvendt, kan der vel ingen tvivl herske om at nyheden ligner en herlig monitor stand, eller et rigtigt godt sted at placere værktøjet, eller en kasse med det samme i, for eksempel med plads til kameraet også.

Læs også  Sony tilbage på BSC Expo

Uanset hvad det skal bruges til, er der – i følge producenten – tale om et “Docking System”, hvor “alt” kan placeres i en fart, uden at det går galt.

Det er naturligvis ( også ) muligt at kombinere med en Slider Stand eller en Dutti Dock, så andre – mere komplekse – systemer ikke længere behøves at stå på jorden.

Produktnumrene er som følger.

Kombineret med Dutti Dock/Slider Stand, kalder de løsningen for 99045.

Hedder den 99046 er den udstyret med 3 Matthews sturdy Caster hjul.

Slutteligt er der 99047 der kommer med heavy-duty Rock n’ Rollers hjul og heftige med sikre “safety locks”, så alt står hvor det skal, selv på vilde bjerge.

Læs mere her, hvor vi er sikre på at du også kan finde supplerende gear, der er værd at importere i disse coronatider.

Videoen herunder viser at systemet er testet af børn, hvilket plejer at betyde at voksne ikke kan slide det op.

New! Matthews Docking System with Dahlia! from Matthewsgrip on Vimeo.