Sommeren skal streames væk

YouSee ser ud til at have bemærket at de enkelte husstande streamer lidt mere end de plejer.

Derfor er giganten på vej med et tilbud, der – med stor sandsynlighed – får smilet frem, flere steder.

Planen er nemlig at forære alt data væk, her fra den 1. maj.

På den måde kan alle mobilkunder hos denne udbyder, se frem til at kunne streame op til 1000 timer om måneden, i fin HD.

Da det er omkring 30 timers Netflix i døgnet, burde det være nok gratis data til de fleste.

Detaljen er jo at mange ikke lige skal ned på job, i disse dage.

Og da det – åbenbart – har betydet at de streamer på deres mobil i stedet, tænkte YouSee  at det var på plads med lidt fri data, og dermed potentiel positiv omtale for en gangs skyld.

Tilbudet, der giver gratis data til kunderne frem til den 30. september, sætter endnu engang en kedelig dato for hvornår vi andre kunne forestille os noget der bare minder om en “normalisering” af “situationen”.

Direktør for YouSee Jacob Mortensen, siger:

 -Vi kan se, at vores kunder streamer mere tv end de plejer, og det er forventeligt, at det øgede streaming forbrug i nogen grad også vil gøre sig gældende, når vi til sommer drager ud i sommerlandet med familien. Med fri data har vores mobilkunder mulighed for at streame alt det indhold, de vil, høre musik, tjekke nyheder og måske arbejde hjemmefra, hvis det bliver nødvendigt hen over sommeren, starter han og fortsætter.

Læs også  Streaming i USA når nye rekorder

 -Vores mobilkunder får mulighed for at bruge alt det data, som de har lyst til hen over sommeren. Det håber vi vil være til gavn for mange, herunder den store del af vores kunder, der i år forventes at holde deres sommerferie i Danmark, slutter han.

Det er i den forbindelse ikke første gang YouSee er ude med sådanne gaver.

Omvendt er det – formodentligt – første gang udbyderen kan måle at dataforbruget er steget med voldsomme 30 procent i Q1, målt i forhold til året før.

Den omtalte fri data er – forresten – begrænset, som hos andre udbydere, forstået sådan at det er de første 1000 GB der er gratis hver måned.

Omvendt.

Bruger du mere data på den enkelte mobil telefon, er det nok på tide at købe en til.

Eksisterende kunder behøves ikke at foretage sig noget, da ordningen er “automatisk”, ganske som den stopper “automatisk.