IMDb vil også streame

Et eller andet tyder på at nogle har regnet sig frem til at det er en “god forretning” at “streame”.

Så god at selv IMDb nu også vil til at være en streamer.

Nu er størrelsen en del af Amazon, hvorfor – må man formode – at de jo bare kan sende ( streame ) noget af det som moderselskabet har købt ind.

Igen.

Det er – ikke – sådan man sælger en streamtjeneste.

Der skal som bekendt nyt indhold til.

Og nu hvor det er fremme at den første serie IMDb har sat i produktion, er et remake af “Leverage”, ( som du kan læse om på IMDB her ), tyder en del på at tiltaget ( IMDb streamtjenesten ), kunne gå hen og blive pænt interessant.

“Leverage”, er i den forbindelse en “lidt i Charlie segmentet” “crime serie”, hvor de kriminelle i virkeligheden er de gode, der “kun” stjæler for at hjælpe de svageste.

Sådan lidt som “The Saint” i originalen, der vist nok var Roger More’s gennembrud.

Serien der oprindeligt blev sendt på TNT, og som dermed er at Warner Media show, blev oprindeligt udtænkt af Dean Devlin, der – i øjeblikket – er aktuel med “Almost Paradise”, der ellers – mest – er kendt for at have skrevet “Independence Day”, “Stargate” og endelig “Universal Soldier” filmene, siden suppleret med et utal af serier der enten var SciFi eller “sådan lidt” Robin Hood agtige.

Læs også  Klar nedgang i globalt TV reklame salg

Den oprindelige “Leverage” serie blev slukket i 2012, hvorefter Dean Devlin kastede sig over blandt andet “The Librarians” serien, der er baseret på en spillefilms serie af samme navn, samt aktuelle “Almost Paradise” og ligeledes aktuelle “The Outpost”, der som noget helt nyt, for Dean Devlin er fantasy.

Vi har fundet promoer frem på det meste, der – med undtagelse af “Leverage” – vist aldrig nåede her til landet.

Det er fortsat ukendt hvornår IMDb begynder at streame og om det bliver globalt, eller hvordan.

Her lidt promoer