YouSee streamer biograf premiere film

Kunder hos YouSee har siden den 1. maj kunne købe adgang til en række premiere film, der ellers burde ses i biografen.

Desværre er der jo fortsat noget der hedder Corona, hvorfor distributører som Nordisk Film har fundet på at streame de enkelte premiere film i stedet for.

Det eneste de – derfor – manglede var en eller flere kabel TV distributører til at sælge dem til slutbrugerne.

Noget de blandt andet har fundet i YouSee, hvorfor deres kunder fra den 1. maj – blandt andet – har kunne adgang til “Klovn The Final” samt “1917” og “Knives Out”.

Aftalen, der er en naturlig udvikling af den aftale der blev indgået i september sidste år om VoD salg af andre Nordisk Film titler, betyder derfor at den millioner kunder YouSee har, nu kan gå i biografen derhjemme.

Jacob Mortensen, direktør i YouSee siger:

 -Vi har glædet os til samarbejdet med Nordisk Film og er glade for, at vores TV kunder nu vil være de første til at kunne streame en lang række danske og internationale storfilm. Der sker store ændringer på det danske mediemarked i disse år, og vi er glade for, at vi via samarbejdet med Nordisk Film kan være med til at sikre en endnu bredere adgang til både danske og internationale premierefilm, slutter han og understreger at aftalen også betyder at der kommer helt nye film på Xee.

Læs også  DRTV er nu bare tidsforskudt TV

Nordisk Film er også glad.

Her siger Kenneth Wiberg, der er direktør i Nordisk Film Distribution:

 -YouSee når med sine TV- og streamingtjenester ud til hele Danmark, og aftalen betyder, at der sikres vigtige indtægter til dansk film og dets mange kreative filmfolk og producenter. Det er godt, at endnu flere danskere i de kommende år nu får mulighed for at se eller gense de mange stærke film, vi repræsenterer, slutter han.

Ud over de omtalte film, betyde aftalen også at – blandt andet – “Marco effekten” kommer “på YouSee”, ganske som “Chaos Walking” også gør det.

Det var allerede muligt at se “Angel Has Fallen” og “Midsommar” fra den 1.maj.

Der kommer flere film senere. 

Det er ukendt om YouSee har landet aftalen eksklusivt, eller om at det også bliver muligt at købe adgang til de nyeste film hos andre udbydere.

Her en af de film der får premiere på YouSee VoD tjenesten.