Panasonic bruger tiden på kurser

Folk der gå og er bange for at de “glemmer det hele”, nu hvor hovedparten af landet produktion er gået i stå, behøves ikke fortvivle.

Blandt de mange tilbud der findes, er en serie af nye tiltag Panasonic står bag.

En størrelsen de kalder for “The ProAV Technology Experience Zone”, hvor de uploader alle de webinarer, der ellers både kræver tilmelding og tid på det tidspunkt de bliver afholdt.

Og selv om at du måske ikke ligefrem er i produktionsmøder, hele tiden, er lineært jo ikke altid den bedste løsning.

Så hvis du er til det, er der en bunke – primært AV og event orienterede – webinarer på siden her.

Og nu hvor vi er igang, er det såmænd også her at denne producent inviterer alle der vil være med, til at kigge på alle de nyheder der ikke blev præsenteret på NAB2020, nu hvor det er aflyst.

Dette arrangement bliver afholdt i morgen eftermiddag, så hvis du vil vide hvad der sker med Panasonic i forhold til – for eksempel – Full Frame og eller 8K og eller deres “low end” Cine kameraer, er det nok der du skal tjekke ind.

Vi erkender ikke at vide hvad Panasonic har oppe i ærmet.

Men gad vide om der ikke er et par relevante nyheder, der – naturligvis – også kunne handle om deres heftige sats på AV event og 3. parts hardware, der nu både inkluderer kørevogne og pan tilt og lidt til systemer, der alt sammen kan integreres med deares heldige PTZ systemer.

Læs også  Fremtiden er forberedt til 4K

Som de pointerer det er målet at “contribute to your success by offering our expertise and technology to assist in adapting to the new ways of living and working wherever possible”.

Og selv om at det måske dækker det meste, er det klart at deres løsninger, begynder at ligne noget der – sagtens – kan tilpasses fremtidens – stadig mere remote og cloud baserede – produktion.

En produktionsform, dem der har tid til det – i disse dage – måske burde læne sig lidt tilbage i direktørstolen og udvikle på, sammen med alle de andre projekter der nu – pludselig – er tid til at tænke over.

Panasonic, er – ydermere – som det også fremgår af siden, godt på vej ind i AR og VR.

Det er mindre “oplagt” i forhold til “normale produktions former”.

Omvendt er det jo et område, der ikke rigtigt er blevet udviklet lokalt.

Så måske det var et område – også – at satse på, for den moderne producent der er ved at sprede aktiviteterne.

Læs videre her.