TV2 fortsætter opkøb af fodbold

For kort tid siden kunne en stolt TV2 fortælle at de havde købt retten til at sende La Liga, med spillere som Lionel Messi og andre på TV2 Sport X, frem til afslutningen af sæsonen 2025/26.

Dermed burde der være lidt mere grund til at investere i sportspakken på TV2 Play, hvis man – for eksempel – er til spansk fodbold.

Som vi fortsår det blev LaLiga – konkret – forlænget fra i går.

Så nu mangler vi blot at de også spiller i den liga.

Administrerende direktør, Anne Engdal Stig Christensen er glad og siger:

 -Hos TV2 har vi skabt to markante sportskanaler med klare profiler, og vi har en langsigtet strategi for udviklingen og formidlingen af TV2s og TV2 Plays store udbud af sport. I en periode, hvor sportsaktiviteten er meget lav på grund af corona-krisen, er det en stor glæde, at vi har sikret forlængelse af en af de stærke rettigheder i vores sportsstrategi, slutter hun og blive suppleret af sportschef, Frederik Lauesen.

Han siger:

 -At vi nu får et langvarigt forhold til LaLiga, er jeg overordentligt glad for. Vi har i vores hidtil relativt korte forhold oplevet en stærkt passioneret samarbejdspartner i LaLiga. En liga, der er eksponent for både noget af det mest seværdige fodbold i Europa, og som huser en stor del af verdens største fodboldstjerner. LaLiga er på kort tid blevet en kernerettighed, som vores seere og brugere på TV2 Sport X og TV2 Play har taget særdeles godt imod. fortsætter han.

Læs også  Sports seerne skulle nødigt kede sig

 -Samtidig er forlængelsen af LaLiga-rettighederne – netop i disse tider – glædelig for det hold af stærkt passionerede medarbejdere, der driver vores fodboldredaktion, og jeg ved, at denne fodboldnyhed vil opmuntre dem, slutter han.

Det er dog ikke det eneste bold kunderne kan se frem til.

TV2 har nemlig også netop investeret i UEFA Europa League, som det bliver muligt at se på TV2s kanaler og på TV2 Play fra sommeren 2021.

Dermed er alt UEFA Europa League og UEFA Europa Conference League snart flyttet ind på TV2, hvorfor kunderne nu burde smide alle deres andre abo ud og satse lidt mere på denne koncern.

Kampene, der bliver vist på TV2, TV2 Sport og TV2 Sport X, samt i sportspakken på TV2 Play, kan ses fra sommeren 2021, hvilket administrerende direktør, Anne Engdal Stig Christensen er rigtig glad for.

Hun siger:

 -Indkøbet af UEFA Europa League og UEFA Europa Conference League understreger TV2s høje ambitionsniveau på sportsområdet, hvor vi vil levere markant dansk og international sport på tv og streaming. Jeg er begejstret over udsigten til endnu mere topsport på TV2s kanaler og tjenester, slutter hun.

Dermed åbner TV2 reelt op for at de danske klubber der har klaret sig rigtig godt i denne liga, kan få en langt større eksponering, og dermed – vel sagtens – få råd til bedre faciliteter og dyrere spillere.

Læs også  Igår var det Kim - torsdag er det Egon

Sportschef, Frederik Lauesen glæder sig og siger:

 -Danske klubber har gjort en god figur i UEFA Europa League i flere sæsoner, og jeg er overordentligt glad for, at danske TV seere og streamingbrugere fremover kan følge de danske hold i både UEFA Europa League og i UEFA Europa Conference League. Jeg har store forventninger til den nye rettighed, som markant udbygger TV2s engagement på fodboldområdet, starter han og fortsætter.

 -Når danske hold står over for afgørende og interessante opgør i de europæiske turneringer, vil vi – ud fra en konkret vurdering i hvert tilfælde – kunne sende på hovedkanalen. Og det skal da være en stor fornøjelse for os at præsentere et dansk hold på TV2 i en afgørende kamp mod et af Europas storhold, siger slutter han.