Kun kvinder forstår Apple TV+

Skulle du sådan gå og være helt vild med Apple TV+, er vi ret sikre på at Apple gerne hører fra dig.

Deres streamtjeneste har nemlig netop fået en del hårde ord med på vejen.

Bevares.

Der er absolut intet at udsætte på deres superheldige produktioner, der ligner de mange millioner de har kostet at producere, ganske som de – som regel – er fine historier fortalt i serieform som de fleste er vant til.

Problemet er bare at størrelsen står absolut stille, og at de shows det hele startede med, mere eller mindre, er det eneste du finder på tjenesten.

Dermed er de serier, der – stort set uden undtagelser – er målrettet kvindelige advokater/astronauter, med et skvat over 500.000 i lommepenge, til nye Apple produkter, de eneste der kunne tænkes at investere i Apple TV+

Igen.

Vi er sikkert også et par stykker der har kigget med, nu hvor kvinden i huset har bestemt at en serie med Reese Witherspoon og Jennifer Aniston, er vældig interessant.

Detaljen er bare at der ikke er et bagkatalog, eller en fremtid ud over en nuttet Sci Fi serier fra Steven Spielberg, samt lidt mere Sci Fi, der måske er mindre kedelig.

Så med mindre at du bare ikke kan leve uden at gense ( igen og igen ) “The Morning Show”, “For All Mankind”, “See”, “Dickinson”, “The Elephant Queen”, “Helpsters”, “Ghostwriter” og endelig “Snoopy in Space”, er der ingen grund til at investere i satset fra Apple.

Læs også  DR og Buster på vej med konference

Alt sammen noget der ser ud til at betyde at “ingen forstår Apple”, hvorfor – enkelte – Hollywood fruer, med voldsomt meget mere en 500K i lommepenge, har ringet til nogle de kender i Hollywood og pointeret at der er lukket for det varme vand, indtil de kommer hjem med et par greenlightede Apple TV+ serier.

Igen.

Der er nok ikke mange der havde forventet at Apple var på vej med et “nyt Netflix”.

Omvendt havde det været en positiv udvikling af denne milliard investering at der kom lidt mere indhold løbende, og at dette også var relevant for andre end voldsomt velbjærgede kvinder i 40erne.

Artiklen her er – forresten – skrevet på en ny mac, der – vel sagtens – burde resultere i 12 måneders gratis Apple TV+.

En foræring, der – formodentligt – end ikke bliver “indkasseret” 

Altså indtil Apple udtænker deres egne versioner af “Game of Thrones”, “Walking Dead”, og “Star Wars”.