Produktion starter op igen

Den forgangne uge ser ud til at have budt på lidt af en godbid for produktionsmiljøet.

Udviklingen med at indkøbscentre og stormagasiner nu kan åbne igen, betyder jo – formodentligt – at der skal produceres en masse “kommunikation” til de potentielle kunder, der både lider af “købomani”, samt er underindformerede om de mange tilbud som de netop genåbnede indkøbscentre og stormagasiner står parat med, forudsat at kunderne fiser ned og shopper løs.

På samme måde er “Professionel idræt” igang igen.

Det tager måske lidt længere tid, men det er klart at her venter der lidt af en godbid for produktionsmiljøet.

Alt sport ser nemlig ud til at blive “fløjtet i gang”, så dem der lever af at lave alt fra “Superligaen”, “håndboldligaerne” for mænd og kvinder – og “Kvindeligaen i fodbold” samt en masse andre – mindre elitær – idræt bliver nu tilladt, hvilket både betyder at der er lidt at kigge på – for dem der har lyst til det – og rigtigt meget at lave for dem der plejer at få den slags ind i dit TV.

Det er – lidt svært – at vurdere hvor meget produktion der starter op  “med det samme”.

Vi ved at Superligaen – formodentligt starter op sidst i maj, ganske som at “X factor” starter op ugen før.

Læs også  Nimbus Film i optagelse med Ka Robotter Skide

Som vi forstår det, er ydermere planen at starte underholdnings formatet op med et “begrænset publikum”, hvilket gør de sidste par udsendelser dette forår til noget af det mest eksklusive man kan opleve “ude i virkeligheden”.

En formodning er at en masser andet idræt følger efter, nu hvor de store sportsgrene starter op.

Der er jo ikke mange top – eller mindre elitære – idrætsudøvere der ikke har gået og “smugtrænet” lige siden alt blev lukket der tilbage i marts.

Kulturministeren glæder sig i hvert fald og siger:

 -Jeg er glad for, at den professionelle idræt kan komme på banen igen. Ligaerne har behov for at gennemføre deres turneringer og genoptage træningen, ligesom rigtig mange af os har savnet at kunne følge med i Superligaen. Det kan vi nu, selvom det bliver fra kanten af sofaen, starter hun og fortsætter.

 -Det har været vigtigt også at få gang i Kvindeligaen på lige fod med de andre top ligaer i Danmark. Det ville være et stort nederlag for hele udviklingen af pigefodbolden og professionalisering af Kvindeligaen, hvis ikke vi kunne kåre en danmarksmester på den rigtige måde, slutter hun.

Ud over de nævnte sportsgrene starter ishockey og badminton, samt trav- og galop også op.

Igen ser forudsætningen ud til at være at der er professionelle med på “banen”.

Læs også  OB vogn på charmeoffensiv

Så er du ikke allerede hyret resten af sommeren, er det måske på sin plads lige at tjekke et par af dine lokale OB vogne ud.