Tysk Bundesliga tilbage den 16 maj

Folk der er vilde med at se fodbold på TV, kan lige pludselig – igen – ligge sig i sofaen, og se frem til de obligatoriske 120 timers bold om dagen.

Eller rettere.

Turneringerne skal lige starte op.

Men så skulle den også være god nok.

Sidste nyt på den front er at den tyske Bundesliga, som vi mener at TV3 kanalerne sender er tilbage og igang fra den 16. maj, hvilket jo er den først kommende weekend, hvor solen alligevel også skinner alt for meget for de fleste fædre, der – desuden – er flere måneder bagud med at lave ingenting ( meditere ?) mens de ser fodbold med en fadbamse i den ene hånd og remote i den anden.

Det er tilsvarende uafklaret om TV3 kanalerne vælger at gøre som Sky Deutschland, nemlig tilbyder alle kampe gratis, så alle kan se med ( kunder eller ej, red. ) 

Sikkert er det dog nok at sports interesserede snart kan se frem til rigtigt mange timers sport på TV, der – bevares – ikke bliver helt så vildt, nu hvor der ingen publikum er tilstede.

Omvendt skal man nok ikke forvente at der bliver kæmpet mindre om de enkelte point.

Tyskland og Østrig lover i den forbindelse at “Sky Sport Bundesliga”, bliver vist på en sådan måde at alle der vil se med, kan gøre det uden at være kunde i en eller flere “special comeback offers”, næsten altså.

Læs også  Danmark fører på SVoD og BSVod

Sky Konferenz, der er et format, der handler om netop Bundesliga bliver u-krypteret så dem der vil kan finde denne format i dets lineære form og der se “live highlights” i hele to uger, før det hele igen bliver låst bag pænt høje betalingsmure.

skysport.de samt Sky Sport News HD, skulle ligeledes være helt eller delvist u-krypterede de første par uger.

Og nu hvor specielt sports interesserede jo – for længst – er begyndt at bruge alle platforme, er det oplagt nok også relevant at tjekke et par tyske ud af slagsen, hvis man – for eksempel – har lidt abstinenser efter flere uger uden bold.