Serier de næste 12 måneder

Historierne fra den store verden, hvor – specielt – drama produktion fylder mere end her i landet, begynder lidt at ligne et mareridt.

De få uger produktionen har været stoppet i – for eksempel – USA, har jo ikke blot betydet at produktionerne er stoppet.

Det har også betydet at broadcasterne – hvilket vi også har oplevet her i landet – er nødt til at tjekke deres hylder ud, og strække indholdet over længere tid, end tidligere planlagt.

Som vi husker det, har TV2 således skubbet enkelte forårs premiere til enten næste år, eller til engang sent efterår, da andre produktion jo skulle have været sendt på dette tidspunkt.

Desværre er produktionen udskudt, hvorfor disse produktioner først kommer senere.

Resultatet er at der bliver “huller” i sendeplanerne”.

Størrelsen The CW, der er en – slags – ekstremt kommerciel DR3, hvor der ikke bliver sendt meget andet end helt nye serier, der skal få de unge til at vælge denne kanal, har i den forbindelse været ude og trylle.

De har som eksempel købt “Swamp Thing”, der ellers boede på en anden kanal, indtil dette – makværk (?) – blev lukket slukket og droppet der.

Uden at være helt før det hele blev sendt, hvorfor der altså ligger en række episoder der kan sendes igen og et par premierer som de få der fandt serien relevant, kan se på The CW, i stedet.

Læs også  Go Make Tomorrow

På samme måde har The CW også købt “Tell Me a Story”, der ligeledes er lukket og slukket.

Igen.

Det er åbenbart langt sværere sådan bare lige at starte produktionerne op igen, hvorfor allerede eksisterende serier, der muligvis inkluderer kontrakter med skuespillerne, er lettere at få igen.

Producenten kan – som eksempel – bare sende en mail til de ledende roller, så er de jo nødt til at møde op, nu hvor produktionen starter op igen.

Slutteligt har The CW, der ellers er en “ung kanal”, købt “Coroner”, der er et – pænt uinteressant – sygehus drama ( helt uden epidemiologisk afdeling ).

Slutteligt er det ligeledes lukkede og slukkede UK drama/Comedy “Dead Pixels”, købt som hyldevare.

Dem der kan huske “Bad Boys” 1-3 og som måske endda netop har set den nyeste film i serien, kan i den forbindelse glæde sig over at den – undskyld dybt elendige – “L.A.’s Finest”, der var sådan en slags remake af filmen, bare som TV serie, hvor et par yngre kvinder spiller (?) politi detektiver, der har alle de samme problemer som de to ledende roller i film originalen.

Nu bare med hænderne over dynen.

Serien når dette forårs/sommer til ( her er forklaringen ) sæson 2, der er for produceret, og som derfor kan sendes, når det passer ind i sendeplanerne.

Læs også  Så rykker TV2 ellers

Det er fortsat uklart hvor hårdt Danmark er ramt til sammenligning.

En lang række udsendelser er stoppet.

Omvendt har både DR og TV2 en lang tradition for “bare” at sende noget mere “live”, eller andet, der kan produceres hurtigt, eller som “event TV”, hvilket jo kan resultere i alt fra udsendelser før til efter, hvor emnerne diskuteres af eksperter i studierne.

Eneste – potentielt forsinkede – drama her i landet kunne ser ud til at blive “Badehotellets” næste sæson, der har fået skubbet produktionen i flere måneder.

Igen.

Der er op imod 1,5 millioner der gerne vil se med.

Så med lidt held prioriterer producent og TV station produktionen, hvorfor alle der vil kan se med sidst i januar næste år.

Her et par af de omtalte serier