TV2 lover varm sommer foran TV

Hvis det nu skulle vise sig at der stadig findes et par millioner der bare ikke kan leve uden at trække ind foran TV, der i Prime Time, selv om at det er sommer og varmt, står TV2 parat med en masse godt nyt.

Blandt nyhederne er en ny sæson af “Stormester”, der denne gang, i følge kanalchef, Dorthe Thirstrup bliver ekstra relevant.

Der kommer dog også til at ske meget andet på TV2s kanaler hen over den varme tid, der faktisk starter lige om snart.

TV2 har som bekendt allerede taget hul på varmen, med “Toppen af poppen turbus”, der er blandt den nye weekendunderholdning der bliver sendt på hovedkanalen frem til midt i juli. 

Og selv om sommeren – normalt – plejer at være dækket godt ind i genudsendelser, bilver dette – i mindre udtalt grad – tilfældet i år.

Årsagen er som tidligere “corona”, der – blandt meget andet – ødelagde “afslutningen af X Factor sæsonen 2020”, der de mange udfordringer til trods bliver afholdt sidst på måneden.

Og så er der jo “Stormester”, som mange må have gået og manglet.

Formatet er på vej tilbage, og skulle gå i luften sidst i maj.

Fremme i juni kommer “Hjem til gården”, der er på vej ind i en ny sæson, der bliver sendt fra midt i juni.

Læs også  X Factor får flere til at se TV nyheder

Slutteligt er TV2 også på vej med “Rita”, der starter op på den sidste sæson den 1. juni.

Serien bliver senere suppleret op med true crime-serien “Tilståelsen”, samt en række andre dokumentarprogrammer, TV2 glæder sig til at fortælle mere om senere.

Slutteligt fortsætter serier som “Først til verdens ende”, “Savmordet”, “Sommerdrømme” og “Min sindssygt sunde familie”, der netop har fået redigeret en række produktnavne ud af formatet.

Formodentligt fordi der ikke er betalt for product placement.

Dorthe Thirstrup glæder sig uanset til en for sommer og sommer fuld af nye serier, drama og underholdning.

Hun siger:

 -TV2 sender – uanset corona-udfordringerne – ikke flere genudsendelser end normalt på dette tidspunkt af året. Og fra nu og langt ind i sommeren har vi ny dansk underholdning på skærmen hver weekend. Det glæder mig, at vi – corona eller ej – er på vej mod en sommer med flere store, nyproducerede danske programserier end sædvanligt, slutter hun.

Som altid er det også muligt at se med på TV2 Play.