Når præsentationen bare skal virke

Panasonic annoncerede – tilbage i februar – deres kommende system “Cynap Pure”, der er en trådløs præsentationsløsning.

Og selv om at det meste af produktions miljøet – som regel – ikke har brug for sådanne løsninger, kunne det jo sagtens tænkes at kommende kunder – i de nye forretnings områder – har.

Og nu hvor løsningen, ser ud til endeligt at ankomme, her i juni, er det altså højaktuelt at tage “Cynap Pure” løsningerne med ind i overvejelserne.

Panasonic er i den forbindelse inde i et strategisk samarbejde med WolfVision, om at skabe en såkaldt Smart Display Modul version af den trådløse præsentationsløsning, der passer ind i SDM-pladsen i Panasonics SQ1-skærmserie, hvorfor alt pludselig både er trådløst og let at have med at gøre.

Løsningen, der skulle fungere her, før den rammer markedet er i følge Panasonic den “perfekte, integrerede løsning til mødelokaler, klasseværelser og trange rum”.

Igen.

Den korte version er at alle dem der ikke gider ledninger, i stedet kan fokusere på at præsentere, ganske som systemet jo er mobilt nok, til at det kan puttes ind bag i en bil, og bruges til præsentation andre steder end der hvor det bor normalt.

Det hele kan naturligvis fungere i op til fin 4K, der så kræver lidt mere af selve præsentationen.

Læs også  Panasonic opdaterer AG-CX350 med Vlog

Omvendt, kunne det jo være at det sælger bedre i den opløsning.

Bedst af alt, er det muligt at styre løsninger der tilbyder er op til “4 vinduer på skærmen samtidigt”, hvilket altså også betyder at flere møderum kan “tale sammen” på tværs af geografi.

Folk der allerede leverer i denne del af miljøet, kan glæde sig over at SQ1-IR serien, der er en touchscreen serie, også er understøttet.

Det er med andre ord muligt at præsentere store tanker på alt fra en 49 tommers 4K skærm, til en der er oppe og hedde 98 tommer.

Centralt i det hele finder den interesserede WolfVisions BYOD præsentationsteknologi, der af producenten beskrives som en “..kompakt, robust og yderst konfigurer bar trådløs præsentationsløsning..”.

Torbjörn Mähler, Nordic Marketing Manager for fladskærme hos Panasonic Visual System Solutions siger:

 -Gennem vores tætte samarbejde med WolfVision har vi skabt en problemfri integreret løsning, der kombinerer det mest intuitive trådløse præsentationsprodukt på markedet med Panasonic’s seneste Premium-skærme – baseret på Intels brancheførende SDM-teknologistandard, slutter han.

Cynap Pure tilbyder ydermere BYOD-skærmspejling (Bring Your Own Device), der supplerer med trådløs skærmdeling til alle iOS-, Android-, Windows- og macOS-enheder, via alt fra AirPlay til Chromecast og Miracast.

Dermed slipper det effektive kontor for apps, dongler, sorte bokse, kabler eller andet.

Læs også  Ny Canon reference monitor til OB vogne

Det virker bare.

Panasonic og WolfVisions løsninger kommer til juni, så hvis det frister må du nok tale med en af de professionelle afdelinger af Panasonic.

Du kan også læse videre her