Telmore kan nu også Netflix

Næste gang du er på gaden og tjekker reklamerne, vil du bemærke at Telmore er på vej ind i et partnerskab med Netflix.

Årsagen er at Telmore’s såkaldte “Play pakker”, der kunne sammenlignes med alt andet “play” her i landet, nu giver kunderne adgang til Netflix.

Et mobilabonnement, er med andre ord ikke længere et sådan.

Det er derimod en platform, eller en kombineret tjeneste, der er tænkt som en størrelse der skal gøre det lidt sværere for dig at skifte.

Altså med mindre at der findes andre udbydere med netop den samme kombination af mobiltelefoni, data og en – eller flere – streamtjenester, i samme pakke.

Super overraskende findes der nu bunker af sådanne tilbud, hvorfor kunder der i forvejen skifter mobil selskab efter priserne, nu kan gøre dette endnu lettere, da alle (?) nu tilbyder Netflix som en del af prisen.

Telmore er uanset dette, glade og kan i dag fortælle om deres nye “strategiske partnerskab med Netflix”, der “..skal styrke Telmores ambition om at være det stærkeste brand i markedet med fokus på at levere den bedste digitale underholdning On Demand til danskerne. For Netflix er samarbejdet det første af sin slags i Norden…”.

Folk der allerede er kunder hos Telmore Play, kan derfor se frem til endnu en streamer i pakken, da det allerede er muligt at finde Viaplay, TV2 Play, HBO Nordic, Bookmate og Telmore Musik i det såkaldte “Play univers”.

Læs også  Seertallene er stabile

Henrik Lehman, direktør i Telmore, siger:

 -Netflix er den absolut største spiller på streamingmarkedet, og med det ny samarbejde får vi et endnu stærkere og attraktivt produkt, der giver vores kunder adgang til digital underholdning on demand i absolut verdensklasse, starter han og bliver suppleret af Patrick Danckwardt, Head of Business Development hos Netflix Nordics.

Han siger:

 -Vi er enormt stolte over, at Netflix har indgået dette samarbejde med Telmore, og at vi nu er en del Telmores brede produktportefølje. Samarbejdet sikrer, at Telmores kunder fremadrettet får nemmere adgang til vores danske – såvel som vores internationale indhold, og kan se populære titler som “The Rain”, “LCDP”, “Tiger King” og “Stranger Things”, som en integreret del af deres mobilabonnement, slutter han.

Telmore der er en del af TDC Group/Nuuday har mere end 700.000 kunder, hvorfor ganske mange må formodes at være friske på at skifte “udbyder af Netflix”, hvis prisen viser sig at være bedre end den de betaler idag.

Noget der understreges af at op imod 33 procent af disse kunder allerede har tegnet et abo på en eller flere andre “underholdningstjenester”.

Henrik Lehman fortsætter:

 -Vi har en klar strategi om at gøre Telmore Play tungere og mere fokuseret på streamingbaseret underholdning. Den strategi leverer vi nu igen på ved at indgå samarbejde med Netflix, der dermed bliver den tredje store internationale streamingtjeneste, vi tilbyder kunderne adgang til. Det ligger dybt i vores DNA at tilbyde kunderne mere end bare et mobilabonnement, og det er vigtigt for os hele tiden at kunne tilbyde de bedste digitale underholdningsprodukter til danskerne, slutter han.

Læs også  Nyt DR studie

Telmore introducerede sidste år deres kunder til Viaplay. 

Dermed er det ikke overraskende at de også har formået at lande Netflix.

Priserne for Telmore Play befinder sig mellem 299 til 399 kroner om måneden, eller fra cirka 3600 til 4800 kroner om året for de pakker der inkluderer mobil, data og Netflix.

Læs videre her, hvor det fremgår at der er fine introduktions tilbud, der er sjove i en hel måned.

Uden binding.