DR fortsætter med fællessang

Seere der er vilde med konceptet “Fællessang”, der sendes på DR, på fredage, bliver nødt tiæ at acceptere at det foreløbigt sidste program bliver sendt idag.

DR lover dog at konceptet ikke er glemt, nu hvor det har vist sig at være mere populært end “X Factor”, ganske som stifteren af Cepos har pointeret i flere medier at formatet er det eneste der “har gjort DR relevant i denne krise”.

DR vil dog ikke ligge sig fast på en ny fast sendeplan, men nøjes i stedet med at pointere at der fremover vil være “fællessang ved særlige lejligheder, hvor vi har tradition for at synge”.

Underforstået også på DR1, hvor folkekære værter for lov til at synge.

Værten på denne omgang af “Fællessang”, de sidste 10 fredage Mads Steffensen glæder sig i hvert fald.

Måske endda så meget at det ender med at blive ham der værter sig igennem “Fællessang” der vender tilbage efter sankthansaftenen.

Underholdningsredaktør Jan Lagermand Lundme forklarer:

 -Fællessang er en tradition, der er født. Og det at synge sammen er noget, der er kommet for at blive på DR. Vi glæder os til, at vi ikke kun kan synge sammen hver for sig, men også fælles og sammen i fremtiden, starter han og fortsætter.

Læs også  DR skal til at ligne SVT

 -Efter vi har sendt det 10. program fredag, kommer “Fællessang” tilbage igen, når der er tradition for at synge sammen. Lige nu er “Fællessang” planlagt til at vende tilbage til sankthans med Mads Steffensen som vært. Derudover vil der også – i forbindelse med det oprindeligt planlagte fodbold-EM i år – være “Fællessang i Parken” med Josefine Høgh og Tina Müller ved roret på DR1 den 13. juni, slutter han.

Som en total overraskelse bliver det “danske fodboldsange”, det kommer til at handle om der den 13. 

Det er lidt forvirrende hvad det egentlig er DR planlægger, da planerne også inkluderer Phillip Faber som vært, på et eller flere formater på DR1 og DR P2.

Igen.

Der er mange der ser med, så hvorfor skulle der ikke også være mange der er friske på at lytte med.

“Fællessang – hver for sig”, har været et af forårets største seer succes’er, hvorfor det ikke kan undre at DR er på vej med mere af slagsen, i forskellige variationer.

Dem der ikke har set med, kan ikke vide at formatet – i følge DR – løbende har udviklet sig.

Fra – tidligt i marts, “at have skildret den helt særlige situation, Danmark har stået i”, til senere, hvor “Danmark er blevet åbnet igen”, hvor “Fællessang – hver for sig har “udviklet sig” til at repræsentere status på Corona virus udfordringen.

Læs også  Apple TV kommer til april

DR går så langt som til at mene at “programmet har afspejlet tiden og stemningen i befolkningen”.

Formatet er så populært at DR – for en gangs skyld – har produceret en promo til formatet.

Den kan du se her.