Camera 6.9.3 Update trukket tilbage

Er du den heldige inderhaver af et af de nyere Blackmagic kameraer, der – for eksempel – kunne hedde URSA Mini Pro 4.6K, et G2, eller en bunke af deres URSA Broadcast camera, bør du straks nedgradere “kamera softwaren” fra 6.9.3 tilbage til Camera 6.9.2.

Årsagen er ikke helt kendt.

Der skulle dog være “problemer” med ( digital ) støj i forhold til bestemte typer highlight, eller ( og ) flere andre uheldigheder.

Uheldigheder der pænt exceptionelt har fået Blackmagic Design, til at “trække deres Camera 6.9.3 opdatering tilbage” og foreslå at alle der har opdateret i stedet nedgraderer ( der er et rent helvede på BMD udstyr ).

Blackmagic Design lover til gengæld at de snart finder “fejlen”, udbedrer denne og så ellers kommer med en ny opdatering, der får alt fra dig URSA Mini Pro 4.6K, til alle de andre Blackmagic kameraer til at spille som de plejer.

Historien er indtil videre at der er en “bug”, der må kunne oversættes ti l”fejl”, der driller i Camera 6.9.3, men som altså har fået lov til at leve i softwaren, helt frem til frigivelsen, uden at den blev opdaget.

Andre Producenter af herlig hardware, var for nyligt ude i en lignende øvelse, da Apple ProRes RAW support blev annonceret til Panasonic LUMIX DC-S1H.

Læs også  Ny FW til det lille EVA

Pludselig viste det sig at både Panasonic og Atomos (?) havde overset en eller flere tekniske detaljer, hvorfor de trak denne feature tilbage, engang i sidste uge.

Tilbage hos Blackmagic Design foreslår de at du henter Camera 6.9.2, og installerer denne “nedgradering” på jeres kamera indtil den kommende opdatering kommer “igen”, forhåbentligt med nyt navn, så alt tvivl kan fjernes før folk – ved en fejl – begynder at opdatere med den fejlagtige software, i stedet for ( gætter vi på ) Camera 6.9.4, der kommer når den ikke nærmere præciserede fejl, er fundet og fjernet.

Du nedgraderer her.

Vi har fundet en video, der er en test af netop Camera 6.9.3, der ( måske, da vi ærligt talt ikke kan se det på YT ) viser støj i highlight.