Ny firmware til FS7 mk2

Nu er Sony som bekendt ikke de bedste til at kommunikere.

Derfor er der såmænd heller ikke noget, som i absolut intet nyt om hvad den netop frigivne PXW-FS7M2 V1.23 firmware kan.

Der står intet om opdateringer, intet om nye knapper, andre måder at konfigurere på, eller for den sags skyld noget som helst andet.

Dermed er det lidt af en fest at opdatere.

Det eneste Sony løfter sløret for er at det – totalt overraksende – er nødvendigt med den forgående firmware, der – som bekendt – hedder V1.22.

Eller en tidligere version.

Dermed – kunne – det se ud til at det er muligt at opdatere direkte fra en tidligere version, til den nyeste, der – måske – tilfører flere features.

Desværre ikke nogle Sony ønsker at nævne.

Igen.

Som altid er det smart at være på forkant eller i det mindste med på en af de nyere firmware til disse kameraer, da der jo kommer små nye og ofte finurlige nye funktioner ud af at opdatere.

Nogle gange ligefrem fede og sjove features.

Pakken, du kan hente her

Fylder 130MB, så et eller andet må der da være i den.

Igen.

I følge “Readme”, filen, så sker der ikke andet – når du opdaterer – end at du bruger de filer der er i pakken, og at du tilbage i v1,2 fik en enkelt feature.

Læs også  Ny Sony monitor

Som altid er det dog smart at være opdateret.

Og med lidt held er der “et eller andet”, som du manglede i denne pakke.

Vi gætter på at vi senere finder ud af hvad pakken gør, og om der – måske endda – er en eller flere spændende opdateringer af dit FS7 mk2, der altså bliver “opdateret”..”at owner’s risk”.

Det kunne selvfølgelig også tænkes at Sony,. på et eller andet tidspunkt slipper en eller anden form for opdatering af hvilke herligheder PXW-FS7M2_V123.zip byder på.

Vi opdaterer når vi ved mere.