Mere norsk fra Nent

Norge ser ud til at hitte gevaldigt på direktionsgangen, hvor Nent Group beslutter hvilke nye serier der skal sættes i produktion.

Derfor kan det vel ikke undre at de nu er på vej med endnu et drama fra Nord, der denne gang er en “drama-comedy”, der kommer til at hedde “Suck It Up”. ( “Pørni” )

Ganske morsomt understreger denne produktion at Nent Group har fået etableret en egentlig “fødekæde” i både Norge og i Sverige, da det – mere eller mindre – er de samme produktions selskaber og film folk der er med hver gang.

“Suck It Up” er således skabt af Henriette Steenstrup, der tidligere har stået bag “Ragnarok”, “Lilyhammer” og “Beware of Children”.

Og nu hvor ligeledes norske “The Machinery” netop har leveret nogle af de bedste seertal til premiere på Viaplay, er norsk altså det nye Orange.

“Pørni” der skulle komme i 6 episoder i løbet af 2021, handler i den forbindelse om “familier”, “frustrationer” og “fulfilment” ( fuldbyrdelse ?), med Henriette Steenstrup, som både skaber og medvirkende.

Handlingen skulle følge 3 teenagers og en aldrende far.

På en eller anden måde er der også 30 andre børn med i historien, der også skal “passes på”, hvorfor der ikke er tid til (?) “nogle af dem”.

Midt i det hele finder seerne så Pernille, der netop spilles af Henriette Steenstrup.

Læs også  De har travlt i Sverige

Hun er (?) udearbejdende, og har derfor (?) ikke tid til et kærlighedsliv.

Vi erkender ikke have forstået meget af handlingen, hvorfor vi forslår at du ser promo for serien, når denne kommer engang i 2021.

Bård Fjulsrud producerer (har tidligere produceret “Nobel”) mens Ida Håndlykken Kvernstrøm (“Unge lovende”) fra Monster, hjælper til.

Gunnar Vikene instruerer sammen med Charlotte Blom.

Nent groups sidste norske serie, “The Machinery” havde premiere på Viaplay den 24. maj, og er i følge streameren det mest sete show/serie på Viaplay indtil videre.

Hvor mange af de 2,510 millioner betalende kunder der så med, vides ikke.

Et gæt er dog at mange kiggede med, da Viaplay ellers ikke ville fremhæve premieren på “The Machinery”.

Filippa Wallestam, NENT Group Chief Content Officer, er glad og siger:

 -Our latest original series is at once heartwarming, infuriating and joyful – just like parenting. Henriette Steenstrup’s career continues to hit new heights and ‘Suck It Up’ is her most personal project yet, headlined by a complex character living a quietly heroic life that will resonate with audiences everywhere. With our most recent smash hit “The Machinery” currently breaking Viaplay records across the Nordic region, we are continuing to invest in the broadest and best streaming experiences in the business, slutter hun.

Læs også  Næste Original fra Nent er Box 21

Nu hvor der går et stykke tid til “Suck It Up” kommer, har vi lige fundet en promo for “The Machinery”, der må siges at være pænt aktuel.