Lars Mikkelsen skal på The CW

Nu er det som bekendt bevist flere gange at det er ret smart at være en god skuespiller.

På den måde kan man nemlig komme godt omkring, og tjene lidt penge på skuespil og reklamefilm, der jo elsker kendte skuespillere.

Sidste nyt på den front er at “Devils” skal på The CW til efteråret.

Med stor sikkerhed ikke en TV serie du har set, da den i øjeblikket bliver sendt i England. ( den bliver faktisk også streamet på C More, med ny episode hver uge, red. )

Kanalen der sender Patrick Dempsey’s drama, er Sky Atlantic, der er premium pay TV i det engelske territorie.

Vi har fundet en promo nederst, hvor du kan se at serien – cirka – handler om finans på det niveau hvor de knive der bliver stukket i ryggen på “modstanderne” som regel resulterer i et eller flere dødsfald.

Midt i den verden af penge, investeringer og en masse andet, i Londons Business distrikt og rundt om i verden, da penge jo ikke kender til grænser, finder du såmænd Lars Mikkelsen.

Han er nemlig med i “Devils”.

Og i en tid hvor produktioner har været lukket og slukket i flere måneder, er specielt amerikanerne mere end friske på at købe serier ind – i udlandet – så de har noget at putte i deres programflader.

Læs også  TV2 Play nu også hos Boxer og Stofa

Derfor er det altså at “Devils” ender på The CW, der eller kun sender serier som “The Vampire Diaries”, “The Flash”, “Riverdale”, “Batwoman” og “Legacies” som eksempel.

I alle tilfælde serier hvor de medvirkende skuespillere – sagtens – kunne være børnebørn til netop Lars Mikkelsen.

Igen.

The CW må være pænt desperate efter udenlandske serier, hvorfor “Devils” der såmænd også byder på Patrick Dempsey, samt Italienske Alessandro Borghi, som vi gætter på er skurken i den her historie, hvis det altså ikke er Patrick Dempsey eller Lars Mikkelsen.

Serien her bliver så ellers “lead in” til hippe “Coroner”, der – ikke overraskende er sådan en ung serie, hvor den unge hovedrolle opklarer sager, sammen med et hold af kække eksperter, hver eneste uge.

Det er ikke kendt om The CW er på vej til at købe andre Europæiske serier, nu hvor – blandt andet – “The 100” lukker og slukker i disse dage, suppleret af at “Batwoman” både er sæson færdig og uden ledende skuespiller, da hun dropper ud af serien af egen vilje.

Blandt de forsinkede serier på The CW er “Superman & Lois”, “Flash”, “Supergirl” samt “Pandora”, “The Outpost” og de sidste syv episoder af “Supernatural”

Her lige en promo for “Devils” og “Coronor” ( sæson 2 ), der bliver sendt i ultra Prime Time på The CW til efteråret. ( vi har ikke hørt om disse serier er nået til eller på vej til vores hjemlige programflader )

Læs også  Kanal 5 er ret vild