Grass Valley har fået et kunde panel

Nu er det jo ikke alle der – bare sådan – kommer og handler Grass Valley, så når giganten etablerer et såkaldt “GVX Customer Council”, må man formode at de kunder der er med i dette, ved hvad de har købt og – forresten – også hvad de gerne vil have at dette eller næste generation af udstyret skal kunne.

Ideen ser med andre ord ud til at være en del af den trend der kunne opleves sidst i 2019 og her i 2020, hvor producenter af hardware – løbende – forsøger at få deres eksisterende kunder “tættere på”, bedst understreget af at Panasonic fravalgte IBC2020 for at “fokusere på deres kunder i stedet”.

At IBC2020 senere blev aflyst er mindre relevant i den forbindelse.

Igen.

Grass Valley har åbenbart også brug for at have deres kunder tættere på, hvilket både betyder at deres kunder kommer tættere på tankerne bag det nyeste udstyr, ganske som kunderne kan være med til at præge en udvikling – for eksempel – imod mere IP og eller Remote baseret produktion.

“GVX”, starter “stille og roligt” med Dave Mazza fra NBC Sports, Del Parks fra Sinclair Broadcast Group, Helen Clifton fra ABC Australia, Mauricio Felix fra Globo, Ruba Ibrahim fra Al Arabiya Network, Scott Rothenburg fra NEP, og Gordon Castle fra Discovery, som en del af den gruppe der – fra starten af – vil være med til at påvirke udviklingen af Grass Valley hard og software.

Læs også  Billig trådløs VJ mic

Som vi forstår det, er det planen også at inkludere både Europa og Asien mere.

Omvendt er det en række – endog meget store – kunder, der er med i “panelet”. ( The GVX Customer Council ) 

Tim Shoulders, Grass Valley president siger:

 -Grass Valley’s business and ethos relies on the relationships we’ve built over the past 60 years with the world’s leading broadcasters, content producers, rights holders and distributors, starter han og fortsætter.

 -These relationships are critical to fully understanding the needs of the market, so we can develop the technology that our customers need in order to thrive. Formalizing the interaction between our development teams and our customers through GVX is the perfect way for us to ensure we continue to drive advancements in technology and smart working models that will empower customers to build successful businesses for today and tomorrow, slutter han.

Ruba Ibrahim, Director of Operation for Al Arabiya Network, supplerer:

 -We work in a fast-moving industry and it is essential to our business to remain ahead of the curve with technology and innovations to continuously enrich our delivery. The Customer Council is bringing reputable organizations to the table with different viewpoints and will play an active role in the development of our priorities, slutter han.

Læs også  Apple TV+ og HBO Max satser på arkiv

Discovery Communications’ SVP EMEA Technology & Operations, Gordon Castle glæder sig også over tiltaget:

 -It is extremely important for our business that we are heard as a customer, but it is also important for us to listen to the perspectives of other customers and Grass Valley through the GVX. It gives us a “direct voice” at the product roadmap desk and is enabling us to efficiently handle shifting markets, slutter han.

Globo’s technology director Mauricio Felix ser også udviklingen som positiv:

 -We are very focused on ensuring that any technology we deploy drives better consumer experiences and helps us a the direct to customer relationships that are so critical to our business. Being part of this Customer Council means we can bring our unique insight of what the end consumer wants to help steer product roadmaps and innovation, and ultimately create better solutions for the industry as a whole, slutter han.

Her i landet er det Mediability der står for salg af Grass Valley gear.

Så har du et par ideer, kunne du jo tale med dem om disse.

Og nu hvor det er meningen at dette “council” kommer til at mødes ind imellem, kunne du måske blive den skandinaviske repræsentant.

Tim Shoulders understreger:

 -This initiative, along with other initiatives such as AIMS and the GV Tech Alliance, create dynamic, collaborative relationships across the industry with customers, partners and standards bodies, starter han og fortsætter.

Læs også  London gik 8K

 -These activities deliver benefits not only for Grass Valley and its customers, but for the industry as a whole, slutter han.