Remote redigering

7fivefive mener at de har udviklet videre på deres koncept “Remote Edit”, hvilket såmænd nok skal passe.

Specielt nu hvor de har løst en opgave forA+E Networks UK, der – kunne man formode – ikke mener at deres originale optagelser skal forlade deres suiter, uanset hvor meget der er problemer med Covid-19.

7fivefive har i den forbindelse leveret en “remote edit technology” løsning tilbroadcasteren der – cirka – sørger for at det er muligt for deres editorer at arbejde hjemmefra.

Ideen bag konceptet er at sikre både “safe working practices” og “business continuity”, ved at udvikle på eksisteren “on-premises post environment”, der nu – mere eller mindre – kan styres hjemme fra, af de op imod 180 medarbejder, hvoraf 28 plejede at tjekke ind om morgen i London, på den tekniske facilitet.

Da arbejdsopgaverne skifter fra enorme til minimale, havde A+E Networks UK brug for en opgave der kunne skalleres som samtidig passede til det ekisterende workflow.

Heldigvis var der allerede en masse 7fivefive løsninger på location, hvorfor det var relativt hurtigt at opdatere/opgradere til nyeste 7fivefive hard og software.

Noget der blev klaret på 8 arbejdsdage.

Hvad er det så A+E Networks UK’s post afdeling kan nu, som de ikke kunne før.

De kan det hele, meget hurtigere, og meget mere samtidigt.

Læs også  SVT går IP med Grass Valley

Faciliteten er nemlig blevet opgraderet med 16 GPUer i en “virtual machine”, der sørger for at alt den enkelte editor har brug for, sker i en hulens fart.

Eksisterende fysiske maskiner er således alle blevet udstyret med – hver – en VMware host til hver 4 GPUer, der sørger for at den såkaldte “virtual machine”, får fart på det hele.

Konkret betyder det at det ikke længere er “maskiner” der arbejdes – remote – på, men derimod virtuelle maskiner, der er optimeret med 7fivefive hard og software.

7fivefive er ikke så venlige at fortælle hvor meget ram der er monteret på disse virtuelle maskiner eller hvor meget GPU RAM der er igang.

Et gæt er absurd meget.

Der omvendt sikret et workflow, der kun er begrænset af den båndbredde den enkelte editor sidder på.

Matt Westrup, VP of Technology and Operations for EMEA, A+E Networks UK, siger:

 -Normally we work within a very rigid booking process, but we had to give our team the flexibility to figure out the timings that worked for them. Despite these challenging circumstances, the remote editing workflows have proved to be very effective, our VP of creative noted that the quality of work has actually increased, slutter han.

Vil du vide mere om 7fivefive, kan du læse videre her, der tilbage i december 2019 skiftede navn fra Magenta til 7fivefive.

Læs også  Nye high output Lightstar LED lamper