NAB NYC også slukket

Så er vi ellers nået godt ind i oktober, hvor NAB Show New York, vælger at droppe deres fysiske event, for i stedet at blive til endnu et “virtuelt show”.

Dermed er alle “de store” events eller fagmesser for TV og film folket aflyst som vi forstår det.

Man kunne ellers – formode – at netop The NAB Show NY, der i år har fokus på “TV 2025” og “Post Production” kunne overskue at planlægge et show, der – burde – kunne afvikles under sikre forhold om 4 måneder.

Men ak, Future Media Conferences, der står bag efterårets “lille NAB”, hvor alt det nye så ellers – endeligt – kunne være blevet vist frem, har besluttet sig for at USA ikke vil være parat til at tage imod flere 1000 fagfolk, der – ind imellem – glemmer at passe på, når det handler om helt nyt gear.

Vi kan ikke gennemskue om – en af de medvirkende årsager – er at det kom frem i denne uge at – et par kloge hoveder på Harward – forventer at dødstallet ville være oppe på 200.000 døde amerikanere til september.

Altså hvis der ikke bliver taget nogle – væsentligt mere kontante – forholdsregler i forhold til spredningen af Corvid-19.

Læs også  LaLiga byder på mere end bold

Og da det som bekendt – slet ikke – ser ud til at være tilfældet, er det vel sagtens forståeligt at The 2020 NAB Show New York bliver et virtuelt et af slagsen, der – oprindeligt – skulle være blevet afholdt i dagene fra den 21 til den 22 oktober.

Nu bliver det hele så ellers virtuelt, ganske som NAB Show Express (NAB2020), som vi erkender at have overset efter det blev virtuelt.

Nyheden der kommer fra NAB’s EVP of Conventions & Business Operations Chris Brown, pointerer at fagmessen også bliver droppet fordi New York by, har en række endog særdeles kontante holdninger til store forsamlinger.

Noget der kan opleves dagligt på Reuters TV, hvor Guvernør Andrew Cuomo – cirka – ser ud til at have fået indført de samme regler som vi lever efter her i landet.

Ganske morsomt er New York (staten), efterfølgende blevet en af de stater i USA der har færrest nye tilfælde af smittede, selv om at NYC var et af de såkaldte epicentre i USA.

Desværre koster det så endnu en omgang NAB, der denne gang ikke åbner op til herlighederne i the Javits Convention Center.

Der er stadig ingen dato for det virtuelle arrangement.

Chris Brown forklarer:

 -Our goal for the digital experience is to provide a valuable forum for the industry to restart, refocus and re-engage, starter han og fortsætter.

Læs også  Corona som Event TV

 -We look forward to your continued engagement and convening in person in 2021 at NAB Show in Las Vegas and NAB Show New York, slutter han.