Så er der XAVC i din Telestream

Telestream, der som bekendt er meget mere end “en stream pakke”, ser ud til at være blevet lidt smartere.

De er nemlig netop blevet opgraderet med en XAVC encoder, da deres samarbejdspartner nablet, har licenseret deres XAVC Codec i alt Telestream, hvilket – burde – betyder at ting kan pakkes bedre, ganske som det – vel sagtens også burde betyde at båndbredden kan bruges bedre, når der ikke er så meget at gøre med.

Telestream lover i hvert fald at den nye XAVC encoder er 20 procent hurtigere med long GOP encoding samtidig med at den bruger – op til – 30 procent mindre CPU, hvilket – ellers – er det helt store problem med Telestream.

Sven Dueking, SVP of Engineering for nablet, siger:

 -We are proud that such a renowned company as Telestream has licensed our XAVC encoder, starter han og fortsætter.

 -They offer enterprise-grade transcoding and workflow systems where only the best components will do. We are happy that nablet technology meets their high standards. XAVC is a very strategic codec for us, and we keep optimizing it, slutter han.

Mark Wronski, SVP of the Telestream Business Unit, er også glad, og siger:

 -We always look for best-of-breed codecs to incorporate into our Vantage Media Processing Platform and the nablet XAVC codec meets that criteria, starter han og fortsætter.

Læs også  Lightspeed Live Capture til M6

 -Telestream is proud to partner with nablet, slutter han.

nablet tilbyder i den forbindelse en “full suite af XAVC components”, der inkluderer deres “smart rendering” løsninger til “ultra-fast stitching” ( vi gætter på at det er i forhold til 360 graders billeder “live” ), ganske som deres AVID AMA plugins, deres analytics og selv deres (XAVC ) container skulle være smartere end de fleste.

Interesserede kan læse videre her, på nablets sider.

Uden at kende nablet særligt godt, ser det ud til at de har udviklet PlugIns til “Sony PlugIns” ( der måske ligefrem er nablet PlugIns nu blot branded Sony ), ganske som Avid Media Access, samt ArriRAW AMA PlugIn’et er fra nablet.

Ud over “Codecs”, beskæftiger nablet sig med streaming, media processing, automated metadata og MXF, til entertainment, broadcasting, OTT og andet.

Blandt kunderne finder du Sony, Intel, IBM, Rohde & Schwarz, ARTE, Vizrt, Syncbak og andre.

Læs videre her.

Læs mere om Telestream her