Sæsonens mest populære TV

Nu hvor det ikke regner hele tiden, er DR på vej med et program, der handler om vejret.

Og selv om at det – mere eller mindre – kunne opsummeret til at “det regner ikke” ( så ofte som normalt ), er det slet ikke nok for DR Vejret.

Formatet tager nemlig på såkaldt “øhop i de danske farvande” fra den 29. juni og resten af sommeren, må man formode.

Planen er – i den forbindelse – at lade “Vores Vejr” besøge øer som Mors til Ærø i løbet af de næste 6 uger.

Ikke overraskende glæder værterne, Christian Cherry, Søren Jacobsen og Mikael Jarnvig sig meget til at fortælle at det bliver godt vejr i morgen, på Mors, Fanø, Læsø, Møn, Samsø og Ærø.

Fik vi nævnt at det altså allerede er i uge 27 at de mange vejrværter tager rundt i landet for i løbet af de efterfølgende seks uger at gentage sig selv så meget, at vi sikkert er flere der bliver helt træt af sol, sol og sol.

At lidt regn, regn og regn måske ender med slet ikke at være så uvelkommen alligevel.

Anders Kern Boje, der underdirektør i DR Nyheder, glæder sig og siger:

 -I år skal DR Vejret på øhop rundt i Danmark for at fortælle de gode, lokale vejrhistorier og møde de mange mennesker, som holder ferie på de danske øer. I år er der sikkert mange, der vælger at holde deres ferie i Danmark i stedet for udlandet, og dem skal vi selvfølgelig ud at møde. DR har en central ambition om at spejle alle egne af landet, og her spiller ’Vores Vejr’ en vigtig rolle i at vise det Danmark, vi bor i, men ikke nødvendigvis kender så godt. Vejret er jo – på godt og ondt – noget vi i den grad er fælles om og samles omkring i Danmark, starter han og fortsætter.

Læs også  Vi streamede julen

 -Det, der bliver anderledes i år, er, at alle skal huske at holde afstand. Normalt vil vi gerne have så mange mennesker med som muligt, men i år bliver vi nødt til at være mere opmærksomme på hinanden. Der vil stadig være højt humør og god sommerstemning, og værterne vil stadig meget gerne have at folk kommer over og hilser på og snakker – blot på lidt større afstand end normalt, slutter han.

Heldigvis betyder det dog ikke at sommeren “gode sommerøjeblikke fra både Vesterhavet, Limfjorden, Kattegat, Det Sydfynske Øhav og Østersøen” i “Vores Vejr” ikke bliver til noget.

Det betyder bare at der skal holdes lidt afstand på ugens fire første hverdage klokken 18.55 på DR1.

Undrer du dig over hvorfor du ikke må vide om det bliver godt vej i morgen, om fredagen, må du godt.

De sender bare “Vores Vejr” klokken 21.15 på fredage.

Som du måske har gættet det, er det planen at blive på hver ø, som formatet besøger en uge af gangen, og så ellers tage videre til den næste.

Her uge listen

Uge 27: Mors

Uge 28: Fanø

Uge 29: Læsø 

Uge 30: Møn 

Uge 31: Samsø 

Uge 32: Ærø