Ex on the Beach s5 optages lokalt

Enkelte har sikkert været mere end meget kede af at de lækre olieindsmurte kroppe fra “Ex on the Beach” ikke kommer igen, nu hvor der har været Corona.

Heldigvis har Discovery Networks Danmark tænkt sig om, og vælger nu skyde optagelserne af sæson 5 igang, på det ellers planlagte tidspunkt.

Dog med den forskel, at der nu skal optages på “andre breddegrader”.

Hvor det så er henne, har Dplay stadig ikke løftet sløret for.

Sikkers skulle det dog være at dem der gerne vil se med, kan glæde sig til endnu en omgang “Ex on the Beach”, der i følge Discovery Networks Danmark er en af de “største succeser” på Dplay.

Her deltagerne fra en tidligere Ex on the….

Hvor eksotisk tror du så ellers det bliver.

Meget, lover producenten.

Selv realityformater som “Ex on the Beach” er nemlig nødt til at forholde sig til Covid-19, hvorfor femte sæson optages her i landet, “i løbet af denne sommer”.

Som de skriver det, bliver optagelserne forestået under “yderst velkendte himmelstrøg”, nemlig vores egne lokale.

Dermed kan seerne ser frem til – lidt mindre “varme og eksotiske” omgivelser.

Omvendt bliver formatet altså optaget, hvilket – kunne man gætte på – ganske enkelt ikke er muligt på den/de sædvanlige locations.

Det er med andre ord snart tid til “alle ex-ankomster”, “fester”, “drama”, “uden på tøjet følelser”, “ophedet øjeblikke” og “fantastiske grin”, nu alt sammen optaget her i landet, på en “indtil videre hemmelig location”.

Læs også  Fiktionsdagen som webinar
Her lidt fra sæson 4

Programdirektør, Pil Gundelach Brandstrup siger:

 -“Ex on the beach” er et af vores mest populære formater og største Dplay succeser, og i denne sæson går vi hverken gå ned på ambitioner eller kvalitet. På grund af Covid-19 har vi været nødt til at tænke ud af boksen for at kunne give de mange fans endnu en sæson af ’Ex on the beach’ i 2020. Jeg vil godt garantere, at sæson fem som minimum kommer til at overraske og underholde på samme niveau som de foregående år på trods af, at vi ikke kommer til at se palmer og kilometer lange sandstrande, slutter hun.

“Ex on the beach 5” forventes at ramme Dplay i løbet af efteråret 2020.