Picture Shop VFX og Ghost bliver til et

Enkelte vil kunne huske at Ghost VFX blev købt af Streamland Media, der af nogle kunne være kendt som Picture Head Holdings ( deres forrige navn ).

Nu har Picture Shop, der er den visuelle del af Streamland Media så ellers fået gennemført den fulde “merger” med Ghost VFX, så Ghost i København og i LA kan hjælpe alt fra spillefilm, til TV shows og andre kunder.

Tom Kendall, der er boss på Picture Shop VFX, bliver i forbindelse med den endelige sammenlægning president for Ghost VFX, med base i selskabets Los Angeles facilitet.

Jeppe Nygaard Christensen, der er Ghost co-founder og EVP, samt Phillip Prahl, der er Ghost SVP, fortsætter med at arbejde i Ghost regi, fortsat med base i København.

Tom Kendall siger: 

 -I’m very excited about combining both teams, starter han og fortsætter.

 -It strengthens our award-winning VFX services worldwide, while concentrating our growing team of talent and expertise under one global brand. With strategic focus on the customer experience, we are confident that Ghost VFX will continue to be a partner of choice for leading storytellers around the world, slutter han.

Og det er der nok en del om.

Ghost har over de sidste par år tilført vild og fed VFX til mere en 70 “blockbusters”.

Læs også  TV2 lover et flot TV forår

Film som “Star Wars: The Rise of Skywalker”, “The Mandalorian”, “The Walking Dead”, “See”, “Black Panther” og endelig “Star Trek Discovery”.

Fra locationen i Danmark

Her på det sidste, har Picture Shop VFX hjulpet til på “Hawaii Five-O”, “Magnum P.I.”, “The Walking Dead” og endelig “Fear the Walking Dead”.

Nu hvor det hele er på plads, vil Streamland Media Group der inkluderer Picture Shop, Formosa Group, Picture Head, Ghost VFX, The Farm og Finalé, have produktions locationer i USA, Danmark, Canada og i England.

Vi har fundet GhostVFX Brand Reel, der giver et fint billede af hvad det er for en slags VFX de leverer og til hvilket kunder.

GhostVFX Brand Reel 2020 from Ghost VFX on Vimeo.