EVS får nok ikke solgt meget Slow i år

EVS slap tilbage sidst i maj måned nyheden om at de er på vej med en “ny æra” for “IP-baseret replay og highlights”.

Som bekendt hjælper det ikke meget.

Nyheden, der kom den 26. maj, er og bliver spændende.

Der er bare ikke særligt meget sport der skal produceres denne sommer.

Og rigtigt mange produktioner bliver produceret under forhold hvor budgettet er netop så klemt at der nok ikke er gryn til “nyt lækkert gear fra EVS”.

Igen.

Hvad er det så EVS er ude med.

Ikke overraskende er det cirka det fedeste gear du kan forstille dig, fuld af netop de features du har manglet, og udstyret med et netværk, og dermed fart på, der gør investeringen relevant.

EVS selv insisterer på at deres nye gear ydermere giver “amazing flexibility”, “greater functionality” og “fewer keystrokes”.

Og nu hvor det hele er udviklet sammen med brugerne af allerede herligt EVS gear, har du gættet det.

Det er virkeligt lækkert gear, som du får lov til at betale for, hvis du vil have fingrene i det.

IP baseret

Nyheden er – ikke overraskende – at EVS nu for alvor vælger at blive ( endnu mere) IP orienteret.

Det giver jo – igen ikke overraskende – masser af fart og så kan data pludselig “findes af alle” på et multiGBit/s netværk, der kan trækkes på fra flere arbejspladser samtidig med at der sker andre ting på samme netværk.

Læs også  Ny Canon reference monitor til OB vogne

Nyheden, der konkret hedder LSM-VIA, er – heller ikke overraskende – en videreudvikling af LSM live slow motion control panelet, der nu “insisterer på” at få en XT-VIA server for enden af netværket, der – kort sagt – betyder at alt kan klares på mindre tid, og det med netop så mange kanaler som opgaven kræver.

Som du har gættet det, er EVS VIA og dette systems “microservices ecosystem” ikke tiltænkt alle.

Du skal nok producere pænt mange landskampe og andet nationalt TV, før en LSM-VIA er relevant.

EVS CEO Serge Van Herck forklarer

 -With LSM-VIA, we’re reinventing the operation, workflows and deployment of live production replays to enable more creativity while optimizing operators’ resources and talents, starter han og fortsætter.

 -LSM-VIA doesn’t just offer a new level of control; it completely redesigns the operator experience. From the contemporary interface to the entire VIA production environment, to distributed asset management linked to enhanced metadata, EVS’ new IP-based replay and highlights solution provides operators with a more productive, flexible and efficient environment to work in, slutter han og bliver suppleret af Laurent Petit, SVP Products & Solutions.

Han siger:

 -When combined with other elements of the VIA platform, LSM-VIA supports new workflows to automate some of the cumbersome tasks operators have traditionally had to deal with, instead letting them focus on creativity. It offers experienced LSM operators a consistent experience so that they can be productive from day one, while providing new generations of operators with disruptive modes for producing new formats of creative replays. It’s the next generation of live content production – meeting all the needs of operators now and for many years to come, slutter han.

Læs også  Sony vil også webstreame

Her en promo og forklarings video om nyheden, og lidt til.