Words of a Changemaker skal undervise

Hvis du ikke kender “Words of a Changemaker” er det en ny lille “mini-dokumentar”, der netop er blevet udvalgt til at få et liv på “verdens største online dokumentarplatform for global uddannelse”.

Denne størrelse der hedder “Sima Classroom”, kendes af enkelte som “The Netflix of Global Education”, der – lige for tiden – tilbyder 183 – andre – prisvindende dokumentarer og virtual reality-film, der alle har fokus på “at kultivere globalt medborgerskab gennem uddannelse”.

Sima Classroom-platformen har som eksempel fokus på “globale menneskerettighedsspørgsmål”, FN’s verdensmål, “sociale innovationer” og “iværksætterhistorier” igen inden for emner som “klimaforandringer”, “ulighed mellem køn” og “bæredygtighed”. 

I disse dage er der 2257 undervisere og 73.120 studerende overalt på kloden der bruger denne tjeneste.

“Videoerne” i Sima Classroom udvælges baseret på ovennævnte kvaliteter, blandt produktionsselskaber der idag er fordelt på 140 lande.

Den danske kortfilm, “Words of a Changemaker” handler i den forbindelse om stifteren af Plastic Change, Henrik Beha Pedersen.

Han har startet en miljøorganisation, suppleret med “rejser som global changemaker”. 

Henrik Beha Pedersen startede Plastic Change, tilbage i 2014, og har lige siden haft fokus på “et plastfrit havmiljø”.

Moot’s administrerende direktør Birger Hauge, der er en streamingkanal, der “producerer og udgiver branded content mini dokumentarer, webserier og talkshows til unge danskere med fokus på innovation, iværksætteri og samfundsudvikling” siger:

Læs også  Dansk podcast bliver til TV serie

 -Den internationale anerkendelse betyder meget for et projekt som Moot. Vi laver videofortællinger om mennesker, der tør gøre en forskel, til inspiration for den næste generation af unge ildsjæle – og vi gør det uden at modtage en øre i tilskud. Det vil vi gerne blive ved med, og det kan vi kun gøre, hvis udbredelsen og anerkendelsen af vores produktioner når bredt ud, slutter han.

“Words of a Changemaker” er derfor – ikke overraskende  – produceret af netop Moot, som du kan lære bedre at kende på deres YT side her.

Vil du vide mere om Sima Classroom kan du læse videre her.

Moot har slutteligt deres eget site her, der også henviser til alt fra YouTube, til Facebook og Instagram.

Se filmen herunder