Dplay inde i kampen om august

Nu er det som bekendt ikke rigtigt sommer længere, selv om at denne uge ellers skulle hæve temperaturen gevaldigt i forhold til juli’s lave temperatur gennemsnit.

Det forhindrer dog ikke at aftenener bliver kortere hvorfor folk igen trækker ind foran deres TV, og tjekker – for eksempel – aftenens tilbud af reality ud.

Og det er så ellers noget der er en masse af på Dplay, der for specielt uindviede er streamversionen af  det indhold der ellers sendes på Discovery Networks Danmarks lineære TV kanaler, som mange ikke længere har adgang til, efter koncernens brud med YouSee.

Hvad kan du så se frem til, tænker du sikkert allerede.

Først og fremmest, glæder Dplay sig til at give dig et indblik i familien Caroline Wozniacki, der ser ud til at have taget imod en udfordring i form af “Klædt af mod toppen med familien Wozniacki”, hvor den kære familie – mere eller mindre nøgne – løber rundt i sne og kulde.

Formatet sendes også på Kanal 5, så dem der ikke streamer kan se “Klædt af mod toppen med familien Wozniacki” der i stedet.

Konceptet er – ud over den megen hud – at familien bestiger Kilimanjaro, der er den “ultimative udfordring”.

Fordi turen skal være lidt vildere er Dplay med, på turen, der starter i Polen og fortsætter til Zanzibar og Tanzania, hvor familien blandt andet skal lære at “udstå ekstrem kulde”, “akut iltmangel” og “mental udmattelse”.

Læs også  Discovery på vej ud af kablerne

Der er premiere den 13. august.

Er du mere til Remee & Mathilde, er de nu nået til sæson 3, hvor iværksætteren og musikmageren Remee og modellen og influenceren Mathilde Gøhler blandt andet inviterer seerne ind i stuerne for at møde Kenya, der er parrets datter.

Begge – forældre – har som altid meget travlt, og lever samtidig en “ultraglamourøs tilværelse”, hvor “..karrierer, fester, rejser og familieliv skal gå op i en højere enhed..”. 

Der er dog plads til en kattekilling, denne sæson, så helt travlt har de altså heller ikke.

Og så arbejdes der – i følge program omtalen – på at gøre Kenya til storesøster.

Der er premiere den 9. august på Dplay.

Dplay starter dog allerede op med reality’en i denne uge, med “Forelsket i en morder”, der har premiere tirsdag den 5. august.

Det tirsdag er i morgen og den 5. er onsdag, må du tjekke Dplay ud selv, hvis du vil se med, i det sekund der er premiere ( en af dagene ).

Uanset hvornår der er premiere handler “Forelsket i en morder” om unge kvinder der forelsker sig i “livstidsfanger i danske fængsler”.

Således er vi tilbage til Peter Lundin og Peter Madsen, der – åbenbart – har “romantiske relationer til mindreårige”.

Blandt de unge kvinder serien taler med er Cammilla Kürstein, der er forelsket i livstidsdømte Peter Madsen.

Læs også  Netflix laver om på egne målemetoder

Hendes håb er at “blive gift og få et barn med den dømte morder”.

Formatet kigger derfor – blandt andet på – hvordan det kan være tilladt (?) at unge piger problemfrit kan kommunikere med “farlige livstidsfanger i lukkede fængsler”.

Serien skulle inkludere lydoptagelser og breve der “dokumenterer hvordan Peter Madsen og Peter Lundin prøver at manipulere unge kvinder”.

Og så skulle en “ansat ved Kriminalforsorgen ulovligt har formidlet telefonisk kontakt mellem Peter Lundin og unge kvinder mod betaling”.

Dplay tilbyder også andet end dansk drama/reality/dokumentar serier.

Som eksempel er der premiere på “Blindspot” sæson 5 i denne måned.

Her kommer “Jane Doe og resten af de overlevende fra den tidligere FBI-specialenhed” på “..en følelsesladet og højspændt rejse, når det heltemodige hold skal på deres hidtil farligste mission”.

Det er sidste sæson af den serie.

Ellers er “Dino Hunters” tilbage.

Her kommer seerne med på “en ny slags guldfeber”, nemlig “Jagten på forhistoriske dinosauere”, der foregår “på tværs af staterne Wyoming, Montana, South og North Dakota”, hvor “cowboys finder værdifulde knogler på deres landområder og bruger opdagelserne til at redde deres levebrød”.

Derfor er “indsatsen høj når dinojægerne leder efter fossiler”, når dinojægerne sådan styrter rundt og leder efter fossiler.

Slutteligt er det også snart tid til “90 Day Fiancé: Happily Ever After” der også er nået til sæson 5.

Læs også  Disney taler ud om Star

Her kigges der – blandt andet – tilbage på de “mest mindeværdige par”, for at se hvordan de har “klaret sig”.

Konceptet er nemlig stadig at de medvirkende blev gift på et K1-visum, der giver dem ret til at være i USA i 90 dage.

Og der er sket meget.

Nogle er taget videre, mens andre stadig lever sammen.

Folk der følger med, kan glæde sig til at Colt taler med hans mor om Larissa, mens hans “dater en brasiliansk au pair” ( bag hendes ryg ) mens Angela overvejer at “søge juridisk rådgivning om sit forhold til sin forlovede”.

Der er premiere den 25. august.

Af andre serier, der kører kan nævnes:

“The Good Doctor”, “Prodigal Son”, “The Young Pope” samt “Britannia”, som blandt andet Nikolaj Lie Kaas medvirker i.