Landlord Go er nået til København

Hvis du er en af dem der ikke kender Landlord Go, spiller du sikkert heller ikke “Matador” særligt ofte.

Eller – omvendt – hvis du spiller både Matador og Pokemon Go, er det måske på tide at du tjekker Landlord Go ud.

Ikke overraskende handler spillet ( cirka ) om at eje ejendomme der er til salg, og blive rig på at spekulere i disse.

Og nu hvor spillet er nået til København, kan dem der har lyst altså spille om hvem der er smartest til at investere og i hvilke ejendomme i vores alle sammens hovedstad.

Lige nu skulle der være omkring 7019 spillere, der har taget “virtuelt ejerskab” i mere end 41018 bygninger i København, hvorfor det allerede nu er – meget spændende – om du kan være med, der hvor de andre vinder og taber.

Reality producerer også andre spil

Bag det hele finder du i den forbindelse en masse AR som game producenten, Reality har udviklet så du kan spille lidt mere på din mobil.

Og selv om at vi må erkende hverken at have spillet spillet, eller set meget mere end promoen, som du kan se nederst, kan der ikke herske tvivl om at spillet sagtens kunne tænkes at interessere mange.

Noget det – efter sigende – allerede gør, da spillet allerede indsamler ( anonymt og alt det der ) data fra omkring 3 milliarder mobilenheder på planeten, der alligevel aldrig bruges.

Læs også  Find NBCU content på Viaplay og Viasat

Altså indtil nu.

Landlord Go kombinerer disse mange data med op imod en halv milliard ejendomme ude i den virkelige verden, og du har spillets grundkoncept.

Hvordan du så kommer igang, og hvordan du bliver en vinder inde i spillet, finder du kun ud af, ved at DL spillet til enten iOS eller Android, hvorefter du kan kaste dig ud i at spille på vej på arbejde, eller mens du går rundt i byen.

Landlord Go skulle i den forbindelse være god til at “afspejle ejendomsværdier fra den virkelige verden”, da priser – blandt andet – udregnes i forhold til “afstand fra byens centrum” og “bygningsfaciliteter”.

Dette kombineret med (?) “scanninger fra NASA’s satellitter”, der viser hvor meget “lys der er om natten” (fra jorden) og lidt “game engine”, skulle i følge producenten være årsagen til at dette spil er “et af de mest realistiske og datadrevne spil om ejendomshandel nogensinde”.

Her en promo for spillet, der som vi forstår det har eksisteret i forskellige former siden engang i 2014/2015.