Opdatering af monster 4K/8K Presentation System

Lige for tiden er vi meget få der holder øje med hvad der sker på Presentation Systems området.

Altså med det hardware, der rent faktisk er nødvendigt, når du vil præsentere “big budget” tiltag.

Noget som Analog Way, er vant til at hjælpe med.

Selskabet ser nemlig ud til at have brugt denne herlige Corona tid, hvor der absolut ingen forsamlinger findes, til at udvikle på deres LivePremier software, der styre deres 4K/8K multi-screen presentation systems, der rent faktisk er så vildt at den enkelte løsning også lige kan håndtere en bunke videowalls oven i.

Alene det at det er muligt – med en enkelt kasse – at styre et par 4K projektorer, så du kan lave en 8K væg, er i sig selv pænt interessant.

At det nu er muligt med indbygget live SDR/HDR konvertering, suppleret med flere input muligheder, og endnu flere outputs fra den enkelte enhed, er i følge Analog Way en heftig udvikling for deres Aquilon systemer, der alle kører på LivePremier softwaren.

Blandt de konkrete features er ydermere fuld support for BT.2020 Wide Color Gamut (WCG) samt HDR10 og ( alle ) HLG standarder i alle opløsninger.

Vel og mærke samtidig, til/på forskellige outputs, ganske som systemet også kan håndtere konvertering af forskellige inputs.

Læs også  8K ligner en ny virkelighed

Løsningens software, der kort og godt er nået vil version 2 ( LivePremier ) tilbyder nu ydermere flere “video lag” der kan distribueres med de nødvendige tilpasninger til alt fra store displays, til full HD LED vægge, suppleret med multi-projector panoramiske displays, for nu bare at nævne et par af de opgaver Analog Way kan håndtere alt fra 4K til 8K ( og som pointeret også lavere opløsninger ).

Noget der kan er relevant, når et 4K 60P signal skal “konverteres” til 4 1080P projektorer, der – til sammen – kan levere de nødvendige 4K ( og det lys der nogle gange kræver denne teknik, i stedet for en enkelt 4K projektor, red. )

En god del af “jobbet” kan nu slutteligt håndteres i et HTML5-baseret “user interface”, hvilket grundliggende betyder at du kan fjernstyre enheden fra din computer eller telefon, da sådanne enheder jo netop kan vise HTML5.

Som vi forstår det, er både LivePremier og Analog Way, i det hele taget målrette alt fra event steder til biografer og storscentre, der vil være med på den absolutte forkant.

Og selv om at der ikke afvikles særligt mange events i disse dage, kommer de jo nok igen.

Desuden skal der jo produceres en masse indhold til den lokale Analog Way installation.

Læs også  Nyt fra Panasonic kommer i 10K og i 50K lumen

Der jo kun er “sjov” hvis den viser nogle lækre film, om varer der er lige til at købe.

Læs mere om Analog Way her.