Limboland på vej ind i sæson 2

Hvis du snart ikke kan vente længere er “Limboland” heldigvis gået i optagelse, hvorfor sæson 2 må forventes at lande på Xee i løbet af nogle måneder.

Serien, der havde premiere tilbage til april 2020, hittede der så meget at alle gik og talte om serien, fulgt op af at YouSee kunne sælge serien til blandt andet Norge, der ellers mest er kendt for at sælge “SKAM” til os.

Nu går eksporten så også den anden vej, hvorfor Drive Studios må formodes at være godt tilfredse med at deres serie hitter både her og der.

Ikke overraskende er der intet ude om hvad Frederikke Dahl Hansen, Emma Sehested Høeg og Angela Bundalovic kommer til at lave i den næste sæson.

Men gad vide om Xee – blandt andet – har planer om at serien bliver endnu mere populær, nu hvor de har hyret Paprika Steen, Cyron Melville og Christoffer Hvidberg Rønje til at udvide skaren af medvirkende.

I den forbindelse er det nok på sin plads ikke at få forventningerne op.

Serien kommer først i 2021, så dem der har svært ved at vente, bliver altså nødt til at se S1 et par gange til, før det er tid til sæson 2.

Har du ikke set sæson 1, handler “Limboland” om tre veninder, der lyver om sig selv og deres liv, til alt og alle.

Læs også  Der er ret hyggeligt i Afrika

På en eller anden måde lyver de også overfor sig selv, hvorfor de tre unge kvinder, der er “midt 20’erne”, er endt i “limboland”, hvor udfordringerne blandt andet byder på at “definere sig selv og skabe en identitet”.

Rikke Louise Schjødt der både instruerer og er “creator” af serien forklarer:

 -I sæson to vandrer de tre unge kvinder fortsat rundt i et forvirret “Limboland”, mens de forsøger at opretholde hver deres nye idealistiske selvfortælling. Vi møder en række nye interessante karakterer, som presser de tre kvinder på deres selvbillede, samtidig med at de kommer med deres egne fejl, usikkerheder og hemmeligheder. Det får konsekvenser for de tre kvinder, og de kan ikke løbe fra deres ansvar mere, starter hun og fortsætter.

 -Så ja, det er stadig svært at være menneske, slutter hun og inddrager måske endda egne erfaringer.

“Limboland” er en såkaldt “YouSee Original”, der allerede er blevet solgt til TV2 Norge samt TV2 Sumo ( også i Norge ) og til TV4 i Sverige.

Linda Etgar, der er chef for lokale produktioner hos Xee, er glad for seriens succes:

 -“Limboland” er en spændende og relevant historie om en periode i livet, som rigtig mange unge seere kan genkende og spejle sig i. Derfor glæder jeg mig utrolig meget til at give seerne endnu en sæson af serien, starter hun og forklarer at Xee har rigtig godt fat i seerne mellem 20 og 40 år, hvilket flotte seertal til første sæson understreger.

Læs også  Ny YouSee TV kanal

Der er planlagt 8 ne episoder af cirka 25 minutters varighed.