Zulu Comedy Galla lidt hemmelig i år

Der skulle stadig være garanti for at det hele bliver rigtigt sjovt her den 26. august.

Det er nemlig dagen hvor Sofie Linde værter sig igennem Zulu Comedy Galla, der bliver optaget på Operaen, for senere at blive sendt på TV2 Zulu og TV2 Play den 6. september.

Som altid kan dem der ser med, når der er TV premiere glæde sig til “tidens sjoveste komikere”, der sammen med Zulu “hylder den danske comedyscene”.

Og selv om at det kan overraske glæder Sofie Linde sig til Zulu Comedy Galla, der jo er blevet en tradition.

Så da Zulu tilbød hende rollen som vært, var hun ikke i tvivl:

– Jeg glæder mig som en vanvittig og ser utrolig meget frem til at lave et show med så højt til loftet, hvor der er plads til at gakke ud og gøre noget, bare fordi det er sjovt. Jeg ser “Zulu Comedy Galla” som legepladsen, hvor der er plads til det vilde og det anderledes, og hvor alt kan ske – og det glæder jeg mig til at være en del af, starter hun og fortsætter.

En af de mange vindere sidste år

 -Det er klart, at jeg er pumpet op til randen med nervøsitet og en vis ærefrygt – primært fordi jeg jo ikke har været vært på et show som det her før. Når det så er sagt, er det klart en pigedrøm, som er gået i opfyldelse, og det bliver så fedt at udfordre mig selv på den måde, slutter Sofie Linde.

Læs også  Shoppingposerne dingler videre

Asger Schønheyder, der er redaktør på formatet glæder sig også.

Han siger:

 -Det kunne bare ikke være andre end Sofie i år. Hun er en af de dygtigste og sjoveste i dansk tv lige nu. Hun har de vildeste funny bones og er på alle måder det helst rigtige match for Zulu, starter han og fortsætter.

 -Comedy er og har altid været en del af Zulus DNA, og med “Zulu Comedy Galla” samler vi landets skarpeste comedy-talenter i én stor hyldest til dansk comedy. Det kommer der altid nogle helt vildt fantastiske øjeblikke ud af, som vi for eksempel så med Annika Aakjær sidste år. Og netop i år har vi brug for bare at kunne slippe tøjlerne og grine igennem, slutter han.

Enkelte kan i den forbindelse sikkert huske at der plejer at være billetter til salg, hver gang der er “Zulu Comedy Galla”.

Sådan bliver det ikke i år.

Året er som bekendt ramt af Covid-19, hvorfor det i år “ikke vil være muligt at købe billet til showet”.

Sofie Linde lover dog at det hele også sagtens kan blive sjovt foran TV skærmen.

Hun lover nemlig at “sætter publikums corona-slatne lattermuskler på overarbejde”, hvor publikum så er dem der sidder hjemme foran skærmen.

 -Som udgangspunkt er jeg meget glad for selvironi. Det er altid sjovt at høre om folks egne maskefald og sammen grine af noget, som er virkelig pinligt eller lignende. Man siger jo, at man kan gøre grin med alt, så længe det er sjovt nok. Men hvad er sjovt nok? Jeg synes, at det handler meget om timing. Timingen skal først og fremmest være der. Den gode joke er i mine øjne ikke den, der forarger. Den gode joke er dén, der får alle til at grine, slutter hun.

Læs også  TV2 udvikler videre på Play

Konceptet bliver sendt den 6. september på TV2 Zulu og på TV2 Play.