Hele Schitts Creek på C More

Folk der har holdt lidt øje med de Emmy nominerede komedie serier, her de sidste 5- 6 år, er helt sikkert stødt på “Schitts Creek”, der er noget så specielt som en – super morsom – Canadisk serie om en ekstrem rig families totale deroute.

Serien, der nede at leve i hele 6 sæsoner, har – af dybt uforståelige årsager – klaret frisag og har derfor ikke tidligere været til at finde her i landet.

Noget der ser ud til at undre C More, der har taget konsekvensen og købt alle sæsoner, hvorfor du – hvis du er kunde der – kan se ( gætter vi på ) alle sæsoner, fra den 1. september hos denne streamer.

“Schitts Creek”, der er fra 2015, nåede at blive til hele 80 episoder, hvor seerne følger en – mildest talt – ekstremt excentrisk familie, der – tidligere – levede i total luksus, absolut uden kontakt til virkeligheden.

Og selv om at det ikke kan overraske, starter serier, der hvor “alt er tabt”, hvilket – som eksempel – har givet en score på 92% hos Rotten Tomatoes.

Serien, der startede som lidt af et ( budget begrænset ) eksperiment ( far og søn i serien, er rent faktisk far og søn ude i virkeligheden ), voksede så ellers for at ende med ( i sidste og sjette sæson ) at blive nomineret til vilde 15 Emmyer, hvilket – som eksempel – er pænt mange flere nomineringer end en bunke HBO komedier opnåede.

Læs også  Quibi flopper

De medvirkende, der – mere eller mindre – er Catherine O’Hara, Annie Murphy, Daniel Levy og Eugene Levy, og de mange supplerende medspillere, starter så ellers i S1 med at have “tabt alt”.

Lige bortset fra ejerskabet af byen/området “Schitts Creek”, hvor der findes et hotel, som de så ellers flytter ind på.

Ideen der er Eugene Levys ( far til Daniel Levy i virkeligheden og i serien ), startede med ( den absurde tanke ) : hvad ville The Kardashians gøre uden deres penge ?

Og selv om at de fleste ikke har fantasi til at tænke denne tanke færdig, er det – formodentligt ikke helt forkert at mene at “Schitts Creek” seriens handling kommer pænt tæt på hvad der rent faktisk ville ske med “The Kardashians uden penge”.

C More frigiver – i bedste stil – alle seks sæsoner af serien den 1. september, hvilket burde give “komedie hungrende” streamere en rig mulighed for at se alle 80 episoder i forlængelse af hinanden.

Vi lover at der er bunker af grin i serien, der var blandt de mest sete i Canada, suppleret med distribution til USA, der – som vi husker det – endte med at være det marked ( USA ) der holdt serien i live ( mener at det endte med at være PopTV/Crackle der overtog produktion og finansiering af serien )

Læs også  Tid til gentagelser og mere IP

Her en promo for seriens første sæson