Oscarvinder bag HBO serie

Efteråret er på vej og det betyder som altid mere tid foran TV.

Blandt de heldige i den forbindelse er de streamere der har valgt at investere i HBO Nordic.

Her er der – som altid – en masse nye serier på vej.

Specielt “We Are Who We Are” og “The Third Day” ser dog ud til at understrege den kvalitet og kaliber kunder kan forvente ved at købe adgang til denne tjeneste.

“We Are Who We Are” er i den forbindelse Luca Guadagnino’s første TV serie.

Han har tidligere stået bag “Call Me by Your Name”, der er en vaskeægte Oscar-vindende spillefilm, der vandt en af slagsen som “Best Picture” en “Nastro d’Argento” for Best Director, og endelig en BAFTA for “Best Direction”.

Nu har HBO og Sky så hyret ham til at skabe en serie om “to teenagere”, Fraser (Jack Dylan Grazer) og Caitlin (Jordan Kristine Seamón).

De er begge “army brats” og bor med deres forældre på en amerikansk militærbase i Italien.

Og selv om at det lyder banalt er det så ellers udgangspunktet for en “coming of age” serie, hvor de unge mennesker oplever alt fra hinanden til “turbulente venskaber, den første kærlighed, identitetskriser og alt det, som ellers hører til et indviklet teenageliv”.

Læs også  Disney Plus løber snart fra Netflix

Serien er – ikke overraskende – fyldt op til over kanten med kendte spillere der nærmest står i kø for at medvirke i Luca Guadagnino produktioner.

Derfor kan dem der vælger at se med glæde sig til at opleve Chloë Sevigny, Alice Braga, Spence Moore II, Kid Cudi, Faith Alabi, Francesca Scorsese, Corey Knight, Ben Taylor, Sebastiano Pigazzi og Beatrice Barichella.

Luca Guadagnino der både er seriens manuskriptforfatter, showrunner og instruktør, har fået hjælp til at skabe – hvad der allerede i trailer – ligner et mesterværk, af – blandt andet – Lorenzo Mieli fra “The Apartment” og Mario Gianani fra “Wildside”, der begge har funktionen executive producenter sammen med Elena Recchia, Nick Hall, Sean Conway og Francesco Melzi d’Eril. 

Paolo Giordano og Francesca Manieri er medskribenter på serien sammen med Guadagnino.

Serien endte med at blive på 8 episoder, som vi gætter på bliver sendt hver uge, da serien for global premiere den 14. september i USA, England og sikkert på andre markeder også.

Er det ikke nok, er der også “The Third Day”, som Felix Barrett og Dennis Kelly står bag.

De har hyret Jude Law, der spiller Sam.

Han har den ledende rolle i denne “thriller-serie”, hvor han “driver til en mystisk ø ud for den britiske kyst”, hvor han “Isoleret fra fastlandet”, kan konstatere at han “ikke er i stand til at forlade den idylliske og farligt fortryllende verden, han har opdaget”.

Læs også  Telestream køber Sherpa Digital Media

Blandt fordi at øens beboere hele tiden udfører “mystiske ritualer” der “sender ham på en mental rejse, hvor oplevelser med tab og traumer fra hans fortid leder til en chokerende afsløring om øen”.

Serien er inddelt i “sæsoner, hvor “Summer” er skrevet af Dennis Kelly og instrueret af Marc Munden.

Denne “sæson” består af tre episoder.

“Winter” er så de sidste tre episoder der følger Helen, (Naomie Harris), der er en viljestærk outsider, som også akommer til øen. 

Hun har (?) modsat Sam “en række spørgsmål” hun søger svar på.

Hvorfor hendes “ankomst sætter gang i nogle begivenheder, hvor det bliver svært at skelne mellem fantasi og kendsgerning”.

“Winter” er skrevet af Kit De Waal, Dean O’Loughlin og Dennis Kelly og instrueret af Philippa Lowthorpe.

Ud over Jude Law og Naomie Harris kan seerne se frem til blandt andre Katherine Waterston, Emily Watson og Paddy Considine.

Her en promo for begge serier, der har premiere i september på HBO Nordic.

her Luca Guadagnino’s IMDB

https://www.imdb.com/name/nm0345174/