Kapaciteter bag ny Xee serie

Hvis du er til partnerbytte og – sådan lidt generelt – interesseret i at se hvordan unge mennesker ( 20something ) sådan går og hygger sig, er “Cold Hawaii” formodentligt lige noget for dig.

Her leger Aske Bang (Oscar-nomineret for kortfilmen Silent night) og Allan Hyde (kendt fra HBO-serien True Blood) med formerne da de skrev instruerede og spillede de to ledende roller som to gifte mænd, der beslutter sig for at bytte kone.

Ideen med “Cold Hawaii”, er dog ikke den dybe indsigt i de potentielle problemer, men derimod at fortælle “en sjov, dramatisk og rørende historie om at være ung i et moderne parforhold, hvor man til tider kan komme helt ud på dybt vand”.

Så du har gættet det.

Idyllen er total i Klitmøller

Konerne er ikke lige blevet informeret, endnu.

Folk der heller ikke kender “Cold Hawaii”, kunne forledes til at tænke på kolde golden showers.

Det er heller ikke tilfældet.

Cold Hawaii er derimod et såkaldt “surfer paradis” i områderne ved Klitmøller, der er en by/et område ved Vesterhavet, hvor de to par – åbenbart – skal opholde sig i et par måneder.

Nu suppleret op med “en omgang partnerbytte”, der ( kan/kunne ) sætte både venskaber og parforhold over styr.

Du finder ud af om det er tilfældet ved at se med, når der er premiere på denne Origianal.

Læs også  Ung forelsket og radikaliseret

Aske Bang forklarer:

 -Der findes en masse fedt indhold om det at være ung og single, men vi synes, at der mangler noget om det at være ung i et parforhold og de op- og nedture, der følger med, når man begiver sig ud på kærlighedens rejse starter han og fortsætter.

Sex via App er udfordrende

 -Vi har forsøgt at kombinere kærlighedsdramaet med humor og ofte sat konflikterne i historien så meget på spidsen, at det også bliver sjovt, slutter han.

Allan Hyde supplerer:

 -Lige så fin og smuk som naturen er, lige så barsk og uforudsigelig kan den være. Sådan er det også med kærligheden, starter han og fortsætter.

 -Man skal hele tiden forsøge at holde sig oven vande både på et surfbræt og i et parforhold, og man kan aldrig rigtig vide sig sikker på noget, slutter han.

Selve historien følger så ellers Bjørn (Aske Bang) og Karla (Marie Tourell Søderberg) der er nået dertil i deres forhold at de er klar til at få børn.

De er derfor flyttet til Klitmøller, hvor Karlas forældre har et sommerhus.

Planen er at bruge et par måneder der på at “gøre Karla gravid”.

Som altid i sjove serier, har Karla derfor en app, der tjekker når de skal have sex, lige indtil Mads-Emil (Allan Hyde) kommer på besøg sammen med sin nye kæreste Simone (Marie Boda).

Læs også  DR på vej med dokumentar serie om Simon Spies

Mads-Emil er Bjørns bedste ven, og da det par ikke har et system med deres sex, begynder de “papirtynde vægge” at tale, herunder om at Simone få den ene orgasme efter den anden.

Det giver problemer og åbner for et gammelt “kompleks” for Bjørn, “der får den ide, at de måske kunne løse det hele ved at bytte partnere for en aften”.

Så er det ellers at det hele begynder at sejle.

Der aftales ting og sager

Igen.

Der er 8 episoder planlagt til at få sat det “partnerbytte i stand”, samtidig med at Mads-Emil “kæmper en brav kamp for at holde sin fortid skjult for Simone”. ( som seerne måske heller ikke kender ?)

Serien viser med andre ord at det der var tænkt som et par afslappede måneder med ordnet sex efter App, “ender med at være det, der sætter drengenes forhold på den ultimative prøve”. 

Producent er New Creations, og der er produceret 8 afsnit på hver 25 minutter.

Der er premiere på (?) alle episoder, den 30. august.