Masser af fiktion på vej mod TV2

Det nye Orange på dansk TV, er som bekendt Vesterhavet.

Eller længst muligt ude, gerne i Vestjylland.

Derfor kan det vel ikke undre at “Hvide Sande”, bliver optaget der hvor mågerne kom kommer når der kommer fisk med båd.

Det kommer sikkert ikke til at ændre på det faktum at den fiktive A.J. Kazinski, der er et dæknavn for krimiforfatterparret Anders Klarlund og Jacob Weinreich, har skrevet en historie som mange vil finde relevant, og spændende, nu hvor der er tale om en ny TV2 krimiserie.

Bedst af alt er Marie Bach Hansen og Carsten Bjørnlund med, hvilket burde betyde at endnu flere kigger med, da disse spillere jo har gjort det godt tidligere.

Produktionen der har boet i Hvide Sande, der for uindviede rent faktisk er en by langt ude i Vestjylland, de sidste par måneder, og glæder sig derfor til premieren i 2021, nu hvor optagelserne er på vej ind i den sidste del.

I den forbindelse var en del af jobbet af få optages en “fest”, der – åbenbart – er en del af handlingen i serien.

drabsefterforskeren

Og nu hvor det var tid til den “årlige havnefest”, kunne optagelserne foresstås foran denne suppleret med 200 lokale statister.

Selve handlingen følger Marie Bach Hansen og Carsten Bjørnlund, der spiller en “undercover-ekspert” og en drabsefterforsker, der “sættes sammen som ægtepar og sendes til Vestkysten for at opklare et mord”. 

Læs også  TV2 kigger ind i fremtiden

Som du sikkert kan gætte det, bliver det udfordrende, lidt sjovt og meget spændende at følge opklaringen i løbet af serien.

Folk der vælger at kigge med, kan ydermere glæde sig til at se Bodil Jørgensen, Jesper Asholt, Camilla Bendix og Bjarne Henriksen, samt andre kendte spillere.

Anders Klarlund og Jacob Weinreich

A.J. Kazinski, eller krimiforfatterparret Anders Klarlund og Jacob Weinreich har af flere omgange “boet i Hvide Sande for at lære området og menneskene rigtig godt at kende”.

Det skulle efter sigende være medvirkende årsag til at gøre serien – om muligt – endnu mere autentisk.

Sikkert er det i hvert fald at der bliver tale om en underholdende serie.

Forfatterne er nemlig ikke “bange for at udstede en underholdningsgaranti”.

De siger:

 -Det er en historie om et undercover par, der skal opklare et mord på en ung, tysk surfer. Man kan kalde det en krimi med et kærlighedstvist. Og jeg tør godt love, at man ikke kommer til at kede sig som seer, slutter de.

Er det ikke nok til at dit TV er indstillet på TV2, frem til engang i 2021, er koncernen bag kanalen også på vej med andre dramaserier.

Som eksempel er sæson 8 af “Badehotellet” på vej.

Noget sæson 3 og 4 af “Sygeplejeskolen” også er.

Læs også  Panasonic og multikamera markedet

Er du mere til “Sommerdahl” er denne på vej mod TV2 Charlie, i form af en omgang sæson 2.

Skal det være specielt ungt, er Avaz-brødrene på vej med en krimiserie, der lander på TV2 Zulu og TV2 Play, her i august.

Senere i år kommer “Efterforskningen”, der er en ny Tobias Lindholms serie.

“Hvide Sande” produceres forresten af Deluca Film ved Morten Rasmussen og David C.H. Østerbøg med støtte fra Ringkøbing-Skjern Kommune, Den Vestdanske Filmpulje, Nordisk Film- og TV Fond og Filmförderung Hamburg Schleswig-Holstein.

Serien er allerede idag solgt til blandt andet Norge, Sverige og Finland.

Vi har fundet en promo for “Alfa”, der er en af de mange serier der lander på TV2s kanaler. 

Denne serie har premiere den 16. august på Zulu.

ALFA_LAR_FILLER_45_SEK from TV 2 Marketing on Vimeo.