NEP Group får ny CEO

De fleste kender sikkert ikke Brian Sullivan.

Han er en af dem, der tager de store og tunge beslutninger.

Noget han tidligere har gjort hos FOX Networks Group, SKY Deutschland AG og endelig Sky UK. 

Det er med andre ord noget med en masse nuller og måden at komme derhen på, på den rigtige måde, Brian Sullivan er god til.

Nu for NEP Group, der får en ny CEO der starter sidst på måneden.

Og selv om at NEP jo ellers klarer sig fint – også herhjemme – sidst med den færdige opdatering af Twentyfourseven, er det sikkert smart nok at hyre en mand ind med 30 års erfaring i at rationalisere og tjene/spare penge under vejs.

Brian Sullivan har sidst – før han nu ankommer til NEP – været forbi McKinsey & Company hvor han har været “Senior Advisor to the Consumer, Tech & Media holdet”, siden 2019.

Omvendt var han President og COO på FOX Networks Group, der siden har skiftet hænder og som nu er en del af The Walt Disney Company.

Hos FOX holdt han øje med “revenue, distribution, digital and international” for gruppen, der inkluderede Fox TV Group, Fox Sports, FX Networks og National Geographic, der som bekendt har nogle helt andre budgetter end vi er vant til.

Læs også  TV2 prioriterer streamkunder

Det er også Brian Sullivan der har udviklet Fox Groups “streaming strategy” og deres “direct-to-consumer” forretning.

Tom områder, der kunne tænkes at være relevant for NEP i store dele af verden, nu hvor broadcast – for alvor – er ved at ændre sig.

Mike Werteen, Global President of NEP Broadcast Services er glad og siger:

 -Brian brings invaluable industry and leadership experience to NEP, which will help guide us in our next stage of growth and shape the way NEP and the industry work together to drive the future of live broadcasting and events. Brian embodies the core values our company was founded upon and that our employees demonstrate every day: customer-focused innovation, delivering superior service for our clients, having a passion for what we do and working together as One Team, slutter han og bliver suppleret af Graham Andrews, Global President of NEP Live Events.

Han siger:

 -Brian has spent decades transforming businesses in the U.S. and Europe into digital powerhouses focused on delivering content the way consumers want, when they want it. He understands our business and our clients’ needs at their core—and where we need to go next. The entire Executive team has full confidence in Brian’s leadership and capabilities to help drive our company forward, slutter han

Læs også  Shuffle knappen kommer

Selv siger Brian Sullivan:

 -I couldn’t be more proud to join NEP, especially at such an exciting time in the broadcast and live events industry, starter han og fortsætter.

 -Challenge and change are always the biggest drivers of innovation, and as the global industry leader, NEP is well positioned to use these forces to keep growing and to take us to new heights. We look forward to partnering with our clients around the world to develop new ways to address their needs while bringing an even better experience to customers. I’m looking forward to getting started and getting to know our incredible team—we have so many opportunities in front of us, slutter han.

Vil du vide mere om NEP ( Danmark ), der også her i landet er den største leverandører af TV studier, live TV, OB vogne og eventløsninger, kan du læse videre her.