DaVinci Resolve European Tour 2020

Har du mod på at få lært det der DaVinci Resolve ordentligt at kende, er her en god mulighed.

Stjernholm & Co er nemlig på vej med en omgang “Online Training Classes” sammen med Blackmagic, der er ude på deres DaVinci Resolve European Tour 2020, der – som du har gættet det – er lige så virtuel som det meste andet.

Det ser dog ikke ud til at forhindre Touren i at være parat til at lære dig en masse om at klippe, grade og alt det andet, med DaVinci Resolve.

Der afholdes i den forbindelse hele to “kurser” her den 27. august, hvor The “European Tour 2020” er nået til Stjernholm & Co’s site.

Det første, der afholdes om formiddagen, klokken 10.00 er “grundkurset, hvor du bliver introduceret til de myriader af muligheder du har med den/de fulde versioner af DaVinci Resolve, formodentligt suppleret med lidt forklaringer på hvad du ikke kan i gratis versionen.

Eftermiddagen bliver så ellers hardcore.

Her skal der redigeres “avanceret”.

Og dem der allerede kender DaVinci Resolve, ved at avanceret i den forbindelse dækker over alt fra 100 års erfaring til mere.

Så der bliver med sikkerhed nok at tage fat på, og det – vel sagtens – på en måde hvor du får sved på panden, mens du lærer en masse.

Læs også  Hvem skal nu betale

Vil du med, skal du forbi siden her.

Her kan du også læse hvordan du skal forberede dig, hvad det koster at droppe fra uden at melde det ud og lidt til.

Omvendt.

Det er svært at forestille sig at seriøse  DaVinci Resolve wiz kids ikke bare tager den i stiv arm, og gennemfører begge “kurser”, der ærligt talt ser rigtigt spændende ud.

Det er i den forbindelse ikke helt præcist hvor lang tid det enkelte “kursus” varer.

Igen.

Intro er klokken 10. Og det næste kursus er klokken 14.

Så det tager nok 2-3 timer at komme igennem de mest elementære detaljer, hvorefter du er godt klædt på til det avancerede kursus, som du også kan læse mere om her.

Nu hvor der skal være plads til alle er der her en gennemgang af en nyere version af programmet, på Thai.